- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
NandorHUN #65 üzenetére
Ez már tényleg nagyon off. Ált. ezek a programok kliens oldalon módosítanak és ezt továbbítják a szerveroldal felé. Van, hogy a kliens oldalon sem módosít és az végképp nem hagy nyomot. A vac csak ismert mechanizmussal müködő csalást képest kiszűrni. Persze ezek készítői sem hülyék, folyton változtatják ezt és a memória lefoglalás módját. (Kivéve az ingyenes csalásokat). Sőt a legújabb feature, hogy a gépeden semmi nem fut, hanem a csalást készítők szerverén számol a program és onnan küldi a cs:go szerverre az adatokat. Ezt valós idejű monitorozás nélkül soha nem fogja szűrni vac. A fentebb már más által is említett tanuló rendszer lehet a megoldás erre.
Nem vagyok jogász, de mondjuk egy személyihez kötött account biztos sok jogi kérdést vetne fel. Kínában működik, de itt szerintem soha nem lehetne bevezetni a jogi környezet miatt.
Azért ha körbenézel a világban , akkor láthatod, hogy mindenben csalnak olimpia és stb... ez meg csak egy játék, ahol pub szinten a dicsőségen kívül semmit nem nyernek. Mégis szarrá csalják magukat... -
bager13
aktív tag
válasz
NandorHUN #59 üzenetére
Ha nehezen is hiszed el, de nem lehet. Vannak könnyeben kijátszható rendszerek és vannak kevésbé. Sok múlik azon, hogy milyen megoldást választanak. Ugye ,ha mindent átvisznek szerveroldara akkor nagyon nagy lesz a késleltetés, erőforrásigény. Ez meg egy fps játéknál nem szerencsés.
A szűrést is lehetne máshogy, de az meg adatvédelmi és személyiségi jogi kérdéseket vett fel pl. monitorozás.
Vannak más próbálkozások is, amik nem ütköznek "törvénybe" pl. az inteligens tanuló rendszerek.
Ez van, totális védelem sohasem lesz. -
bager13
aktív tag
válasz
NandorHUN #57 üzenetére
Ilyen sosem lesz.
A közösség hibája, hogy ennyi lelkiszegény nyomorék van. A feljesztők dolga, hogy kiszórják őket, valamint nehezebbé tegyék a törést. Szerintem a mai játékok egyikében sincs kiúgró számú cheater. Van aki jobban szűri van aki kevésbé. De sem a cs és sem a pubg esetén sem mondanám, hogy nem hatékony a rendszer.
-
bager13
aktív tag
válasz
NandorHUN #55 üzenetére
Ez tény, de sajnos soha nem fog megtörténni. Én elégedett vagyok a mostani rendszerrel a szűrés szempontjából. Akik azt állítják, hogy a csalóktól egy meccset sem lehet lejátszani, azok még soha nem játszottak más fps játékkal. Én még emlékszem az uo-s időkre mikor 10-ből 9-en csaltak, cod4 dettó, a BF3-ról nem is beszélek...script hegyek... és ezeknél olyan satnya volt a szűrés, hogy sírva lehetett fakadni. Ehhez képest a Cs:go etalon.
A Pubg-ben is elég jól szanálja a cheatereket a rendszer, de szerintem itt sincs kevesebb, mint máshol. Személy szerint engem nem vonz ez a játékmód, de semmi bajom vele, ha valaki ezzel játszik. Csak az zavar, hogy sokan félinformációból beböfögnek hülyeségeket, amit egy "divatcikkben" olvastak, amit egy inkompetens klikkvadász írt. -
bager13
aktív tag
Ebből a cikkből csak az látszik, hogy dolgozik a rendszer.
Megnyugtatlak a 30 euró sem pénz.
Ez nem vita egyszerűen hülyeséget beszélsz, nincs minden meccsen csaló. Persze csaló van, de semmivel sem több, mint más multi fps játékban.
Unalmas minden cikk alatt ezt a sületlenséget olvasni, hogy haldoklik a cs:go és minden meccset lecsalnak. -
bager13
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest