- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz SkyLine3000 #7 üzenetére
ne is mondd, pedig erdekelne, de h minek kell mindig a letezo legidiotabb trendeknek felulni, nemi kreativitas helyett manapsag, soha nem fogom megerteni...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
guni
tag
Hivatalossal nem volt, de a MM sem hivatalos abban az értelemben, hogy semmi nem kötelezi őket hogy átvegyék tőled, bármikor mondhatják hogy mi ezzel nem foglalkozunk, vigyed Németországba. Meg a hivatalos google webshopból rendelt telefonokról is olvasni elég durva dolgokat, hogy elveszett postán, sérültre cserélték stb. Ugyanúgy ha az amazontól visszajön hogy szerintük a hibát Te okoztad és nem javítják garanciában, nincs kihez fordulnod, nem az itthoni fogyasztóvédelem hatálya alá tartozik. Szóval szerintem egyik megoldás se túl jó.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ácsi, te a garancia nélküli ebay vásárlásról kezdtél beszélni és hogy nálunk 150 ezer volt garanciával. Tisztázzuk akkor, hogy hivatalos magyar garanciás Pixel 3a soha nem volt, mert nálunk nem forgalmazta Google viszonteladók útján egyik Pixelt sem.
Számomra bármelyik külföldi hivatalos gari többet ér, mint amit sokszor nálunk művelnek a telemaxnál, vagy a samsung szervizeiben leadott garanciális javítás címszó alatt. A sufni gsm meg ott javíttat ahol tud. Ha szerencséd van akkor kiküldi külföldre, de pl. anno a Pixel 1-esek, amiket az XXL Gsm forgalmazott USA modellek voltak, így ők nem küldték ki azokat amcsiba...
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
guni
tag
Sőt ha meg éppen véletlenül amerikában jársz, amikor akciós, akkor meg csak 200 dollár. Tisztában vagyok az összes lehetőséggel. Még egyszer, én csak annyit mondtam, hogy ha itthon akartad megvenni és garanciával akkor 150 ezer volt. Vagy esetleg az amazonon valamivel olcsóbb, de ott meg hol van, hol nincs. (itthonról csak az amazon sajátmaga által forgalmazott termékeire tudsz garanciát érvényesíteni)
Az hogy épp Berlinben jártam, az nem itthoni vásárálás. Hogy a Pista hazaküldte Londonból, az sem.
-
agressor12
senior tag
Még egy példa,én kint vettem meg Berlinben a megjelenés után kb 2 héttek MM-ben 369Euróért.Mallorcára mentem átszálltam ott és volt annyi időm,hogy kiszökjek a városba.
De ha van egy kis kedved utazni,kimész 1 napra repcsivel ,reggel mész este jössz valamelyik német városba kb 6-7e Ft-ért és kint megveszed.Sokkal olcsóbb mint itthon és egy kicsit világot is láttál. -
*RLaci*
addikt
Ráadásul ha az Amazon saját termékként árulja akkor bármi hiba esetén cserélik, vagy ha nincs már nekik az adott termék egyből visszaadják a lóvét.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Akkor még egyszer: számlával és garanciával meg lehetett venni, ha értesz hozzá. Ha nem akkor kérlek ne írj butaságokat.
A Magyarországi MM például garanciáztatja a német MM/Saturnből vásárolt készülékeket ha van számlád. Az amazonnak is vissza lehet küldeni, sőt még a Google-nak is Angliába, vagy Németországba. Egy probléma van csak a Google-nél, hogy ők azt nem postázzák neked vissza csak a származási országba.
Szóval, én jó pár készüléket szereztem már be, gariztattam is és ezért írom a fentieket.
-
guni
tag
válasz ghiottone #36 üzenetére
Továbbra is Magyarországról beszélek. Itthon nem tudtad megvenni, csak sufnigsm-ből vagy ebayről garancia nélkül.
Nyilván vannak alternatívák hogy ha ismersz valakit odakinn, akkor megkéred hogy hozzon neked, aztán reménykedsz hogy az itthoni MM lesz olyan jó fej és elintézi a garanciát ha kell, de hát nehogy már nekem kelljen okosba kitalálnom hogy hogyan vegyem meg a túlárazott telefonjukat, amikor olyan "garázscégek" mint a OnePlus simán meg tudták oldani a hazai forgalmazást egy évvel az alapításuk uták.
-
-
guni
tag
Miben ad többet a sima Google felület egy Samsung UI, EMUI-hoz képest?
Pl működik. Az alap hogy a Xiaomi kicsit kevésbé ismert appokat nem enged a háttérben futni, akámit állítasz be az akku optimalizálásban. Ez a legidegesítőbb, de hosszú sora van különböző dolgoknak, amik bizonyára sokak szerint feature-ök, szerintem meg szimplán csak hekkek, amik aztán így-úgy működnek. -
ghiottone
nagyúr
A Pixel 3a hivatalosan soha nem volt 150e. 399 euró volt, akkori árfolyamon 120e környékén. Egy rakatot szereztem be belőlük a németektől anno.
mad823 + xhege: egyetértek veletek. Egyszerű, letisztult rendszer. Egyéni preferencia kérdése amúgy kinek mi tetszik, mi jön be. Múlt szeptemberben egyszerre volt nálam egy Xiaomi Mi 9t és egy Motorola One Zoom. Hiába volt erősebb, papíron jobb a Xiaomi, egyszerűen rühelltem a MIUI-t a sokadik próbálkozásra is, így 3 nap után küldtem vissza. Utána Samsung Galaxy S10 a végén pedig letáboroztam a stock közeli OP-nél kb. 7 hónapja.
Ádám16: nem több, inkább kevesebb és egyszerűbb. Amúgy a Pixel 3a-nál a kezdeti 10-es romokba is voltak bugok, jobban merült, stb, de megoldották 1-2 hónap után. + a méret ami tényleg nem egy tepsi.
-
muxi-muxi
senior tag
Pixel 3a tulajként elmondhatom, ha csak evolúció lesz a dologból, már akkor is rohadt jó középkategóriás telefon lesz. Szifont akartam venni (5s-röl váltottam), de abszolút nem bántam meg. Nincsen erös pontja, de kellemesen kiegyensúlyozott. Reszponzív, és még elviselhetö maradt az ára is.
Tulajdonképpen kár, h a gugli referenciakészülékei nem túl ismertek, mert a gyári Android, annak támogatàsa egy jó készülékkel párosítva elég király dolog tud lenni. Tartok töle h a jack immáron lemarad, de csinàljanak mindent "csak" tisztességesen és megint egy jó telefon születik. Rétegmodell van kilátásban, kár érte, kiválóügynök lehet...
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz szupermacs #19 üzenetére
Ha jól tudom, akkor ez a kijelzők csatlakozója miatt van. Általában alul szokott lenni, ezért ott kell valamennyi hely.
-
szupermacs
veterán
Egy dolgot nem értek mai napig: van valami magyarázat arra, hogy az ilyen “lyukas” és “noccsos” “keretmentes” telefonok alsó kávája miért szélesebb a felsőnél? Oldalra fordítva mint asszimetrikus. Vagy csak az én szépérzékem bántja?
-
Ricardo
titán
" A bizonytalan helyzetet országszerte, napok óta tartó tüntetések súlyosbítják, és bár elvileg már régen készen áll a középkategóriás Google telefon a startra, ebben a légkörben a keresőóriás nem tartja célszerűnek piacra dobni."
A zavargások miatti tolódás ciki.
Nem tartanak rendezvényt az rendben. Online megtartani a bemutatót és megkezdeni az értékesítést viszont simán lehetne. -
domerator
veterán
Olyan Besenyő Pista bácsis a szitu...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
judas13
addikt
És még az is lehet, hogy de!
Ha meg mégsem lehet, akkor igen.
Esetleg talán nem.
Mindenesetre azért figyeljük a taxik hátsô üleseit. Igen a hátsókat. Ott bármi megtalálható.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
mrThomi
addikt
Számomra ez a pixel szeria eddig így is úgy is leves
-
Noukoum
veterán
válasz Plazmacucci #6 üzenetére
A nyitóàr is kellemes volt. (Többiekhez képest)
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
SkyLine3000
addikt
Amíg ilyen lyukas, noccsos telók lesznek, nekem nem fog hiányozni egyik sem. Ez sem...
-
félisten
-
vicze
félisten
Hm, mi is lenne ha random tweeteket nem tényként kezelnénk, hanem az gyártó nyilatkozataira hagyatkoznánk...
Ah igen nem lehetne "híreket" gyártani...
-
_flamer
aktív tag
Remélhetőleg a cégnél már tudják, hogy mit szeretnének.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
joey04
titán
Nem nagyon fog hiányozni a piacról...
-
ghiottone
nagyúr
Pont ma jött meg hozzá tok Kínából [link] A telefont meg várom egy teszt erejéig.
-
janeszgol
félisten
Ha három pixel kiadás nem csinál nyarat, akkor minek a negyedik?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest