- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
megvan az ok a siránkozásra.
ez a gond, (és szerintem ez az a so called "magyar mentalitás"), hogy csak siránkozás van, semmi más, mert a többség csak várja, hogy a szájába repüljön a sültgalamb.asszem te írtad fentebb, hogy mit tudnál tenni, hogy több fizetésed legyen, hogy változzanak a dolgaid, majd legyintve annyit mondtál, hogy persze, 4 évente egyszer dönthetsz...
ez a probléma! hogy nem lehetőségek keresése a fő cél, hanem az, hogy "áá, nekem úgysem lehet, majd a "nagyok" vagy a "politikusok" vagy a "vezetők" megcsinálják, úgyis nekik vannak csak lehetőségeik, stb.
hát nem így van. nézd meg tildyt, bevallása szerint 0 hátszéllel jutott egy kis faluból európa egyik központjába, ahol azt dolgozza amit szeretne és ezért meg is fizetik.
pont neki kétlem, hogy olyan hű de nagyon sok "adott" lehetősége lett volna, inkább tett érte, hogy úgy alakítsa az életét ahogy szeretné, keresett és talált lehetőségeket.a siránkozásnak persze, lehet oka, én inkább úgy gondolom, hogy akinek oka van arra, hogy siránkozzon, annak elméletileg nincs rá ideje, hiszen optimális esetben siránkozás helyett megoldásokat, lehetőségeket keres - és talál is, ha elég kitartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest