- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
Egyébként én tudom,hogyan értetted ezt az egészet. Szerintem Ők is tudják csak direkt kötekednek veled.
-
GeryFlash
veterán
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
Ne csinalj mar magadbol bohocot.
-
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
“...Te vagy a legnagyobb hős a világon...” lálálálá....
...by Honeybeast -
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Le “kicsizted” a OnePlus-t,meg a Xiaomi-t?Itt a user-ek előtt?OMG
(“...Kemény vagy Csoki...”)
A HONEYBEAST egyik nótája ugrik be hirtelenCikkhez:
Samsung S és Note széria mit hozott a fa alá? -
margithid
veterán
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Szerintem ez nem belekötés volt ennyi embertől, hanem butaságot írtál, egy szakmai fórumon engedtessék meg, hogy egy ilyet kijavítson a nagyérdemű...
A másik meg, hogy te csak mondod tovább, hogy nem ismeri a baráti rokoni köröd és ezért kis gyártó. -
csobi1
tag
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Elmondanám neked,hogy az elmúlt 1-1.5 évben a munkahelyemen a Xiaomi és Honor készülékeiből vettek a legtöbben. Még az 50-es korosztályból is. Tehát ismerik ezeket a márkákat. Ja és nem kettő ,három munkatársam van..
-
janeszgol
félisten
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Inkább írtad volna azt, hogy nem a gyártóra értetted a kicsit, hanem a lábnyomára nálunk (sőt, talán egész Európára vonatkoztatható ez) és akkor ennyi.
-
margithid
veterán
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Szóval csináltál egy közvéleménykutatást a családban és ez alapján eldöntötted, hogy ezek a gyártók kicsik.
Ok, megértettük -
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Az, hogy egy márka egy adott országban/régióban mennyire ismert semennyire nem következik a gyártója méretéből. És ez fordítva is igaz
Az OP nem kicsi gyártó tulajdona de mint márka Mo-n nem annyira ismert. A Xiaomi sztem már más tészta, ők nem csak mobilban utaznak, így mint márkaismertség is jobban állnak.
-
vicze
félisten
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Ez a te random szubjektív mértéked amiben semmilyen logika nincs a lényege hogy azt hozd ki "kicsinek", akit akarsz. Egy HTC-t ugyan úgy nem ismer kutya se mégse szurkolsz nekik, ahogy sok másiknak se. Ahogy a Nokia is gigantikus, mert sokan ismerik.
Az te meg döntsd el, hogy a Sony nagy vagy nem létezik a fejedben, mert elég ellentmond a "logikádnak".
-
tomboy0013
veterán
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Istenem... De nem attól lesz egy gyártó nagy hogy ki mennyit hallott róla forgalom már fel....
Nem vélemény kérdése. -
vicze
félisten
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy nem véstes be, legalábbis egyesek fejébe.
-
vicze
félisten
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Akkor megnyogodtam, hogy Sony és LG is miniatür gyártók....
Nem a te fejedben dől el hogy mi a kicsi vagy a nagy és az üzleti élet nem egy focimeccs ahol drukkolni kell. Itt kizárólag pénz csinálásról van szó és hogy lehet minél jobban megkopasztani téged és mindenki mást. Azért mert a marketingesek valamit a fejedben ültettek attól még az nem a valóság lesz.
Még egyszer OnePlus a világ mésodik megnagyobb ODM gyártójának tulajdona, így a kicsitől eléggé messze van. Hiába akrod az magadnak bemesélni, hogy ők a "szegény kicsit". -
tomboy0013
veterán
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
"Nekem ezek kis kínai gyártók"
Az, hogy kicsi vagy nagy gyártó nem a épp véleményen múlik
A Xiaomi sem kicsi ahogy a BKK sem, a világon a legnagyobbak között vannak. Nem attól lesz nagy valaki, hogy te sokat hallasz-e róla vagy sem.(#8) NemMo: És a felsorolt telefonok közül melyik 2017-es? Csak mert az 5-5T az akkori. A 6 és 6T itt is Piten van már egy ideje...
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Hihi, az Oneplus a BBK része, ami az egyik legnagyobb mobilgyártó csoportszinten
[link]
-
tomboy0013
veterán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Kis gyártók? Mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest