- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#38075904 #198 üzenetére
Ez igen, szépen kibújt a stílus belőled.
Jelenleg is elérhető a régebbi AGESA pl az X470-i lapokhoz amilyen nekem is van, ami engedélyezi a PCIE4.0-t. Ha valakinek fáj ez a nagy veszteség, vissza tudja tenni a régebbit és élvezkedhet.
Filléreskedés ha 100+ ezres lapot nem 8-9 hónapra veszem? Szerintem nem. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én kifejezetten utálom, ha átbasznak.
Nem lettek plusz táp lábak, ez baromság. A processzoron össze kell kötni két érintkezőt, utánna bios patch és megy. Van pár lap ahol le kell takarni egy sort, mert alternatív bekötést használt a lap gyártó, jellemzően Asrock csinált ilyet.
2gen/foglalat? Én még emlékszem a
1150-re(csak paszta csere volt), a nemrég említett 775-re, a gyászosan ócska 478-ra és a szívemnek mindig kedves S370-re. Meg persze a 1156-ra is. De ha átnézünk az AMD-hez, akkor az AM2/3(+) is megér egy említést illetve az AM4/TR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest