- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Állítólag már kapható:[link]
-
kazie
tag
Elég béna mérnökök dolgoznak az Apple-nél egy fehér elő és hátlapot nem tudnak megtervezni. Az okés hogy a kameránál beszűrödik a fény a fehér hátlap miatt. Megoldás: a kamera köré kell tenni egy acél körgyűrűt, azon nem szűrödik be a fény. Sőt ha azt szépen megcsinálják még külön egyediséget is adhat a fehér Iphone-nak. Ennyi......
-
kazie
tag
válasz
Black Dragon #57 üzenetére
"Egyszer hibázik az Apple, és mindenki rá van kattanva 10 évig"
Hát igen, mivel a térerőhiba egy telefonnál, nem bocsánatos bűn.Ez olyan mint pl. egy autógyár olyan autót gyártana, ami szép, kényelmes minden teljesen okés, csak épp néha leáll a motorja.
-
-=Ghost=-
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek jobban áll a fekete..
Talán ha a menüt is a fehérhez igazítanák, akkor ütne, de így a fekete kerettel nem. -
AMD Power
titán
Szép ebben a színben.
-
blunt
aktív tag
válasz
Solar_Wind #78 üzenetére
Szerintem európában is egyidőben fogják bemutatni. Ilyen fejlődési ütem mellett, mint ami most van (ki se jött pl. a Galaxy S II de már nagyobb órajelről beszélnek jövő év kapcsán), az Apple nem teheti meg, hogy adja ki mindenhol nagyjából egyidőben. Bár, mint tudjuk Apple-nél az is új "fícsör", hogy a fehér i4-nek nem lesz antenna problémája, szóval vastag az a bizonyos bőr, de megtehetik, na.
duree pedig gyönyörű életben.
-
Totheground
addikt
válasz
Solar_Wind #80 üzenetére
+1
-
Nem hittem volna,hogy egy egyszerű üvegfestés ekkor gondot jelent az Apple-nak.Nekem ez a fehér változat nem is tetszik
-
blunt
aktív tag
válasz
Black Dragon #62 üzenetére
helyesbítek : júliusban kezdik majd el gyártani, szeptemberre lesz elérhető.
Reuters reports that the next generation iPhone will start production in July and likely shipping in September.
Quote:
Apple Inc suppliers will begin production of its next-generation iPhone in July this year, with the finished product likely to begin shipping in September, three people familiar with the matter said on Wednesday.
Reuters cites three people "familiar with the matter". The brief news article also claims that the new iPhone will have a faster processor but "will look largely similar to the current iPhone 4". No other details are provided, but the timeline is in line with recent rumors about the iPhone 5.The faster processor will likely be the Dual-Core A5 processor that was introduced alongside the iPad.
-
joey04
titán
válasz
Valentino K. #75 üzenetére
-
Valentino K.
senior tag
Ömm, no offense, de plz valaki árulja már el, hogy mi ez a mizéria a fehér szifon körül? Egy ekkora cégnek mint az Apple, ráadásul ilyen bevételek mellett nehézséget okoz megrendelni nagyobb mennyiségű fehér műanyagot?
Vagy marketinges dolog van a háttérben? -
MartOOn
addikt
wow
-
k.
őstag
válasz
Black Dragon #65 üzenetére
Iphone 4et kapni a világon bárhol, 4G nincs és nem is lesz.
-
Gabor tm
tag
Ebben az a jó, hogy ugyan nem gyárilag, de gyári alkatrészekből építkezve már nem kevés fehér iphone 4 van az országban
-
JR.CSé
senior tag
Lehet h én vagyok kicsit elégedetlen de nem késő ez egy csöppet?Fél évvel a megjelenés után?
-
Barbarroja
csendes tag
Kis oldalbordám nagyon rá van gerjedve...otthon ül rágja a körmeit és vár...aranyos.
Bár már kapható sőt dual sim-es is csak az méd in csájna és 10 forint vegye aki akarja. -
AkosL
aktív tag
válasz
vagy csak az ios5-öt jelentik be, a készüléket meg majd augusztusban.
mint az ios 4.0/i4-nél, csak ott az ios-t ha jól emlékszem február környékén mutatták be. Ez most csúszik pár hónapot. -
telya
aktív tag
válasz
sehol a vilagon nincs.
-
vans?
őstag
Az elozo modelleknel tetszett a feher, de ez bunronda.
-
blunt
aktív tag
így van i4-esem van és okostojás ide vagy oda, fehér iphone lesz amire rá lehet húzni az "S" jelzőt, az egy más kérdés, hogy valóban ráhúzzák-e, de hogy jobban megértsd, mert látom fogalomzavar van :
egy revamp lesz a fehér, javított térerővel (lásd előző hozzászólásomat ezt illetően) és még egy pár bugfix-el, illetve 64gigás tárral.
Az 5-ös majd csak ez után fog jönni, de semmiképpen sem júniusban. ezt boritékolom neked. Szeptember környékén valószínűbb egy újabb generáció, de az csak spekuláció lenne részemről.
ls igen, szeretem az i4-est és amint az ATT-nél lehet kapni a fehéret megyek is érte. ettől függetlenül egy pofátlan cég, aki megengedi magának azt, hogy fícsörként adjon el egy olyan hibát, aminek nem lenne szabad előfordulnia semmilyen készülékben, prémium kategóriás készüléknél pláne nem.
-
Black Dragon
addikt
Figyu, amíg nem szart ad el, hanem minőségi dolgokat, lásd Gorilla glass stb, addig nekem nincs gondom azzal, hogy mennyiért adja. Igen, ott van a térerő problem, de mást nagyon nem tudsz felsorolni.
Egyszer hibázik az Apple, és mindenki rá van kattanva 10 évig.
Ott az iPad 2, új Macbook stb... rosszat nem tudsz róluk mondani.
-
máyköl
veterán
Na, még egy okostojás.
És akkor a 2G -nél miért nem adott ki 2GS-t?
Nem mondom, hogy nem adja ki, az iPhone 4S-t (bár szerintem tuti nem adja ki, mert azért lett 3GS, mert a Speedet javították, nos az iPhone 4-nél már nem lehet nagyon javítani a sebességet), de ha ki is adja, miért lenne egy szar kupac? Az Apple -t pont nem úgy ismerem, hogy szart adna ki, hanem a minőségre törekszik.Bár látom neked is iPhone 4 -ed van...
-
blunt
aktív tag
válasz
Black Dragon #53 üzenetére
igen térerő meg volt 1-2 apróság, de ugye csak az apple-nek van pofája ahhoz, hogy 2011-ben újításként adjon el egy ilyen "fícsört", mint térerő...
imádunk sztív jobs! de azért bek*phatod!
-
hemaka
nagyúr
de randa, maradok a feketénél
-
blunt
aktív tag
10 hónappal, nem fél év után.
ui: próbáljuk már meg felfogni, hogy ez nem iphone5.
itt mindenki háttal ül a moziban? 3G után volt 3GS utána 4G (G mint generáció), most jön a 4GS és majd jön az 5.
és egyébként teljesen mindegy, hogy 4-nek vagy 5-nek nevezi el az apple. Ha egy szar kupacot csomagolna dobozba és azt adná el, akkor is sláger lenne.
-
máyköl
veterán
válasz
talamasca #49 üzenetére
Mert ott műanyag a hátlap, itt üveg.
Black Dragon_: Ez meg a másik igen. Ha most kiadják, mint iPhone 5, és pár minimális dolgot változtatnak benne, mint a 3GS -nél, akkor megint nagy sláger lesz, és veszik majd mint a cukrot. Meg ugye a sznobok azért is megveszik, mert az iPhone 4 nem volt fehérbe, és mindenki tudja majd, hogy neki már 5-öse van.
-
máyköl
veterán
Biztosan nem azért adják ki most, mert nem tudták eddig megvalósítani, hanem mert nem látták létszükségnek. Aki annyira akar egy I4 -et, megveszi a feketét is.
Okosabb ennél Steve úr, nem véletlenül nem adta ki eddig... Szerintem. -
ladapower
tag
Three UK? Nem is ovasom tovább... Az inkább egy banda,nem cèg....
-
Dotcom
aktív tag
Most is lesz sorbanállás? Már szervezik?
-
talamasca
senior tag
válasz
Neurotoxin #40 üzenetére
Más gyártóknál nem találkoztam ilyen összeszereléssel, minőséggel...
Ne hasonlítsd össze egy gagyi műanyag hátlapos mobillal!Ha olvastad volna, akkor tudnád, hogy nem csak a fehér szín kikeverése volt a probléma, de így egyszerűbb volt "befröcsögni" valamit eme topicba.
-
Black Dragon
addikt
Hát én már most megmondom neked, hogy az i5-be lesz egy A5-ös proci, ugyan az a kijelző, mint a 4-ben, és ugyan az a dizájn, vagy kicsit áttervezett.
És talán megtartják az i4 árát, tehát ugyan annyiért fogják adni, ezzel majd ugyan azt a sikert érik el, mint az iPad 2-nél.
-
Neurotoxin
őstag
Hát bes2@rok.Más gyártónak sikerül elsőre és nem feature-nek állítja be.
-
telya
aktív tag
hihetetlen hogy ennek meg mindig van hirerteke.
-
GALARDO
addikt
Szép darab de nem váltok.
Amúgy i6 megjelenéséig nem váltok (minél később annál jobb) ugyanis nálam favorit és ha most kéne telót venni biztos i4 lenne.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Davidoff91 #35 üzenetére
Kiszúrtam a zaláírásod... Fájt
Ritka, mint a türkizkék iPhone?
mp
-
Picike8
aktív tag
Most Beautiful.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
molnarpeter #30 üzenetére
Hát akkor ki kell majd találnom valami új aláírást.
Kár, mert a jelenlegi hosszú hónapok óta megállta a helyét (mondjuk én még nem temetném a dolgot).
-
Black Dragon
addikt
Nekem akkor is tetszik, bárki bármit mond.
-
LBandi
aktív tag
A fehér tok legyártásához és kifejlesztéséhez kellett ennyi idő, mivel a tok lejárt szavatosságú Mac(i) tejből van
-
molnarpeter
nagyúr
Szóval lassan leszokhatunk a "Ritka, mint a fehér iPhone4" kifejezésről.
mp
-
plus44
veterán
Majd az I5 már lesz fehérben is, ez ezt jelenti gyakorlatilag. Am. meg az volt a baj, hogy a vaku mikor villant, a hátlap úgy betükröződött, hogy a képeket tejfehér köd lepte el. Ezt kellett volna megoldani a forgalomba kerülés után számított egy hónapon belül, meg azóta végig. Nem sikerült.
-
r4z
nagyúr
A mostani kereső helyére szerintem mehetne is, a kereső meg mehetne a multitasking menübe, ahogy az a videón is szerepel.
daniel909: Ha az a valami fényérzékelő, nem valami elegáns megoldás. A fekete i4-ben szépen elrejtették, nem hiszem, hogy itt ne sikerült volna.
moonman: Az Exposé és a Spaces marha hasznos, Windowsra is kéne egy ilyen szerintem
-
daniel909
addikt
nekem kicsit uncsinak hat, bár gyakorlatban nagyon hasznos... hasonló lesz a wp7 multitaszkja is. [link]
-
hdavid1
tag
Mi az a kis rács az előlapi hangszóró fölött?
-
joey04
titán
Elvileg lesz változás: Új értesítő rendszer jön iPhone-ra?
A MA is említette
És egyébként is egyre többen foglalkoznak a témával: [link] vagy [link]
Utóbbi mintha tervbe lenne véve a valóságban is, mintha valahol olvastam volna, hogy valaki készíti, persze nem hivatalos programként, csak jb után lenne elvileg elérhető. De szerintem nem lesz rá szükség, az ios 5ben jön valami új.
-
joey04
titán
Fehér, 64 GB-os, iPhone prototípus Expose-val?
A vietnámi tinhte.vn szivárogtatott ki két videót, amin iPhone-nak tűnő tárgyak futtatnak iOS-nek tűnő operációs rendszert.
-
rep3at
őstag
Hát tetszik a szín de előbb is kidobhatták volna.
-
joey04
titán
A DNF is megjelenik lassan.
-
FRENK1988
veterán
ez nekem valahogy nem adja
-
janes74
senior tag
Revolution White
-
AkosL
aktív tag
Semmi gond nincs az i4-gyel, tényleg a legjobb a piacon.
Most jartnle az elofizum és i4-et mar nem akarok venni, az i5-re várok, mert nem szeretnem azt, hogy most megveszem és pár hónap múlva kijön az új. Inkább várok és akkor 2 évre megint le van tudva a telefon téma.
Tehát csak személyes okom van rá, hogy minél hamarabb jöjjön . -
tDr1v3r
veterán
Addig semmi gond sincs, amíg a hardverre ilyen szintű játékok jönnek... vagy szerinted érezhető a lomhaság, az új hw szükségessége? Nem kötöszködésből, de ez tényleg érdekel.
(#1) hito: felfoghatjuk egy későbbi "limitált" változatnak is akár, úgy meg nem annyira fail az egész... na meg, nyárnál hamarabb úgyse lesz új szájfon, addig kitart ez is. Sok ember meg úgyse fog újra váltani... -
AkosL
aktív tag
Inkább az i5-öt jelentenek be...
Apple fan vagyok, de ez mar szerintem is ciki...
-
sbazsi
veterán
ezt csinálja az összes gyártó.
ugyanaz a tudás, más "doboz" -
asysoft
aktív tag
Hetente jön egy ilyen hír
-
fi:zi'k
nagyúr
De az almának sikerült.
-
hdanit610
aktív tag
Sose késő!
-
hito
nagyúr
Fél évvel a megjelenés után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest