Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Kevés mint árvaházban az anyák napi ünnepség. Se a kijelző, se a hardver, se a kinézet nem üti meg a minimumot sem.
-
dsr
senior tag
512 Ram 2014-ben ?
-
horimiki72
aktív tag
Csak két és fél évet késtek vele...
-
lacuspapus
tag
válasz
kocsisdavid5 #24 üzenetére
Bakker, van olyan idióta, aki ezért pénzt ad? Ha a heppimíl mellé adnák is otthagynám... Egyébként ennyiért van Moto G is, ha nem tévedek
-
kocsisdavid5
aktív tag
Szerintem nagyon túlárazták.
-
rankesz
veterán
Először fennakadtam a " legalsó bugyraiba" kifejezés olvasásakor, gondolván bugyrai a pokolnak vannak, de aztán tovább olvasva a spec. - et látva helyre kerültek a dolgok.
-
Rickazoid
addikt
Irtó gyenge, semmire nem elég hardver - "szükséges minimum" ja, 2 évvel ezelőtt - Sony házba csomagolva, WP GUI-s Androiddal, a szoftverfrissítést nem ismerő Acertől?
Hát ezért sok €170, de nagyon. Nem is értem hogy gyárthatnak ilyesmit még, pláne nem hogy hagyhatják jóvá a forgalmazását bárhol.
Ha nem akarnak normális telefonokat gyártani, maradjanak a tableteknél vagy hagyják a mobilpiacot békén és csoportosítsák a pénzt a notebookjaikba, azokat legalább nem szúrják ennyire el.
Valaki látványosan belefulladhatna már ebbe a sok hulladékba, hogy mások meg se próbálják. -
blade zte
őstag
Dollárba 170, és jobb speccel.
Nem értem kit kárpótol a sztereó hangszóró egy minden más téren rettenetes tudású telefonért.
Hahó, még mindig a lassan 3 éves ZTE blade !1! specifikációját idéz a képernyő, és a ram. Idézi? Utánozza.
-
macskea
őstag
Inkább a Cloudmobile második generációján dolgoztak volna. Ez olyan semmiben sem jó sok mindenben rossz készüléknek tűnik. :/
-
G-Guts
aktív tag
A név alapján valamiért azt gondoltam, hogy ez a telefon vízálló.
-
Peterson_
addikt
A külsejét tekintve érdekes, de a hw tényleg kicsit cink 2014-ben...
-
Izzé
őstag
Az akksi és a soc sem világbajnok, de ez a felbontás egy 5"-os kijelzőhöz és az 512MB ram nálam kiverte a biztosítékot. Erősen LOL ez a teló ennyiért.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Inkább a blademet használom, a fiók aljáról kiszedve. Kb 20at ér, talán 30 ha 4.4el jön.
-
Retekegér
MODERÁTOR
~50 k-ért szerintem vannak/lesznek ennél erősebb ajánlatok.
-
Tidzsimon
őstag
Nofene, itt az 5 col óriás mobil? Azt hittem manapság az a 'mini'
-
"5 hüvelykes, 480 x 862 képpontos kijelző"
hahaha -
w333
félisten
Kevés az 512RAM és az 5" kijelzőhöz a 480 x 862 harmatgyenge
-
Giorgio1313
aktív tag
Az ev leso napjaiban?
-
flexxx2
őstag
Ez is annak szól aki nem tudja mi kell egy telefonba. Nem ér ez 20ezret se nekem.
-
Lionking01
tag
Inkább egy 4.7 LG Optimus 4X HD-t ennyi pénzért, használtan.
-
kcsa
veterán
Rondák a csempék. Androiddal jobban menne
-
atike
nagyúr
El kellene már felejteni az 512 megát... Amúgy nem rossz.
Szerk.: androidos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tajvanon és Európában is elérhető az Acer ötvenkétezer forintnak megfelelő áron kínált öthüvelykes óriásmobilja.
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest