Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DemonDani
addikt
ez már márkás is
AGM
itt a kicsia fortison ennyi sincs

-
littlelion21
addikt
Nagyon komoly ipari kinézetük van...
-
V.T.CS.
senior tag
nem szépek, de legalább rondák. kiváncsi vagyok a kőműves segédek mikor fogják erre lecserélni a samu s5230-at.
azzal legalább egyengetni lehet a betont ha másra nem is jó, de ez rücskös.
-
blueMerle
veterán
Végre kezdenek rájönni a gyártók, hogy egy igazi strapatelefonnál (a defyt ha nem baj, most nem sorolom ide) is fontos a belső. Manapság a hívás mint olyan lassan másodlagos funkció lesz...

-
spilbi
tag
Régóta váltanék egy okos-strapafonra, de még mindig csak a Rugby Smart az ami szóba jöhetne. De nem tűnik úgy, hogy kijön USA-n kívül is...

-
-
tjb007
nagyúr
Ugye ezzel te most nem azt akarod mondani, hogy azt hitted, hogy a JCB gyártja ezeket a telefonokat ?

Ezek a JCB strapatelefonok ugyanolyan ODM termékek mint a legtöbb kínai tablet vagy telefon amiket a világ más részein teljesen más brand alatt hoznak forgalomba.
Akár még te is forgalomba hozhatod itthon Duliee márkanév alatt a saját telefonodat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tjb007
nagyúr
Aki Pro-smart -ra vágyik és nem akarja kifizetni a JCB felirat árát az kb. a Clove -os ár feléért beszerezheti, ráadásul dual-SIM -es változatban: [link]
-
_Mario_
tag
Nem isolyan rossz
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
A Pro-smart néz ki eddig a legellenállóbnak az okos strapafonok között.
-
Mr.Csizmás
titán
a cégnél JCB 411 van, jó cucc

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AGM

, azt én is sejtettem, hogy nem a JCB gyártja, kimaradt gépalkatrészekből, de azt se gondoltam , hogy nevesincs kínai gyártó rakja nekik össze / mondjuk ez a legolcsóbb és a legnagyobb haszonnal kecsegtető megoldás /