Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Ez jó volt így kora reggel: "azonnal sunázom a lájk gombot."
Egyébként azért a twitternek is van egy előnye, amire pl én is csak nemrég bukkantam rá. Sportközvetítéseknél (jómagam az Formula 1 követése során találkoztam a jelenséggel) néha elképesztő gyorsasággal jönnek le olyan infok amit a weboldalak általában órákkal később hoznak csak le. Jellemző volt erre Massa 2009-es balesete a ringen, a két szerencsétlen kommentátor még mindig azt találgatta, hogy vajon madár repült-e a fejének vagy csak elájult, amikor a twitter olvasók már rég tudhatták h Barrichello rugója talált be.
De azóta is számos eset volt már rá, hogy akár maguk a versenyzők kommenteltek a twitter oldalukon hasznos infokat.
Facebookon meg ahogy oliverda is írta a gyártók oldalain sokszor van fent hasznos info stb. - nyílván a "szőke" cicbaba Ilike tegnap esti farmville-s akciójára nem kíváncsi seki max az 1-2-3 szintén "szőke" bnője
Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest