- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok.
bednarik fórumtárs küldött nekem még a tavasz pár chili magot, ez úton is hálásan köszönöm.
Viszont, már ő sem tudta milyen fajta magot küld, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Remélem a termések magukért beszélnek.
Gondolom a bal szélsők sima paprikák, a második nagyon finom bár nem csípős, a lenti középső négy szintén finom és csíp is (legutóbb kétszer is
), jobb alsó kettőt pedig én vettem az OBI-ban azt azért tudom hogy a legerősebb chili fajta (bár pár hete semmit sem csípett, lehet még nem érett be). A többit még azt hiszem nem ízleltem.
Szóval melyiknek mi a neve? Van valami titkos recept hozzájuk? Nem csak a szó szoros értelmében.
Meg majd utána fogok nézni hogyan kell eltenni a magokat vagy akár a töveket jövő nyárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest