Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem tudom. Nekem sem keyless entry-s a kocsim*. Csak azt ismétlem, amit olvastam.
De nem vmi nagy was ist das, hisz már a 20 éves kulcsokon is vannak bill kombinációk. Mittomén a régi Mercedes kulcsokon a központi zárra volt kombináció (mindet nyitja, csak a vezető oldalt nyitja), vagy az ablakemelőt irányíthattad. A modern kétirányú kommunikációnál mint amilyen a Tesla is meg nyilván kapcsolható kell legyen a menüben, vagy az alkalmazásban. Nem kell hozzá sok fantázia.*Ezért semmi félni valóm nincs a relay technikától, amíg nem nyomkodja senki a kulcsot. Hagyományos rendszernél csak arra kell figyelni, hogy valóban le is zár a kocsi mikor távozol. Nem ám csak úgy váll fölött hátralősz és elsétálsz, aztán jól le volt blokkolva a jel és nyitva marad az ajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest