- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
arról nem is beszélve, hogy a KS kemény 9%-ot lenyúl az egészből - és ezért lófüttyöt nem csinál (lásd még a scam-ek, meg minden, ahol ennyi pénzért már nem ártana a "creator"-ök orrára koppintani.
De nem, nem csinálnak semmit - igaz, a PT2 kampány pénzvisszatérítése elég meglepő lépés volt (számomra) -
pampika
őstag
persze, papíron ennyi a történet.
de nyilván 1 éve az egész céget vitték volna, mindenestől.
ha közben meg kicsit előregondolkodtak volna, lehet tudtak volna alkut is megkötni és nem csak hagyni, hogy a romokból kimazsolázza a fitbit magának a lényeget némi apróért.tudom, hogy jogilag korrekt, meg nem kivásárolta a fitbit, etc.
meg pénzügyileg így is több, mint a semmi.1 dolog nem igazán korrekt, ahogy a saját vevőikkel bántak.
a fitbit pedig egy nagy ziccert hagyott ki, mert ha átveszi a pebble táborát (pl. a supporttal, meg a garik érvényesítésével), akkor nem attól lenne hangos minden pebble fórum, h 'váltanék, de mire? (bármi, kivéve fitbit)'.
és ezek az emberek akkor is a fitbitet fogják valamilyen szinten a gondok mögött látni, ami miatt nem megy az órájuk majd egyszer tovább, ergo sose vennének tőlük semmit. -
Diokhan
addikt
Értem, most hogy kicsit jobban utána olvastam, látom. De nekem akkor is sántít a dolog. Nem hiszem, hogy egy-két hét alatt döntöttek úgy, hogy vége, és egy jó ajánlatot elutasítani és rá nemsokkal egy sokkal rosszabbat elfogadni nem épp okos dolog. Pontos eladási adatokat sem tud senki, találgatnak a cikkek, semmi konkrét adat...
Mindegy, ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest