- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
itt is van, csúcsminőségű gémertápok... 850/1000w és még bronzra sem futotta... amúgy hatásfokban durván számolva egy 400w/70%-os tápnál 120w, 1000w/80%-nál pedig már 200w... ami csak úgy "elúszik" :S nem csak a teljesítmény számít... minőség, hatásfok, ágankénti áramerősség meg minden... elég komplex dolog a tápok világa
sokan meg úgy választanak tápot, hogy bemennek a boltba és vesznek egy 450w-os vargáné féle tápot 4ezerért és kész... aztán csodálkoznak, ha kifüstöl 2héten belül és viszi magával a fél rendszert :S
-
mephi666
nagyúr
elég szép tényleg az az amper... (főleg, hogy már kb 1/1000-e is halálos lehet ha közvetlenül a szíven áthalad...) nekem a 80plus silver minősítés tetszik igazából... nem sokan büszkélkedhetnek vele... 80plus goldot kapó tápról meg még nem is hallottam... megkapta már valamelyik gyártó? mi kell hozzá? folyamatos 90%os hatásfok fölötti érték?
az ára viszont khm... enyhén sok... ennyiért átlag felhasználó táp/ház igényét ki lehet elégítene... minőségi kategóriából... nem épp otthonra tervezték "nem tuningoló" embereknek... főleg, hogy jönnek mondjuk a kisétvágyú radeonok is 40nm-en...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest