- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
scampolo84 #224 üzenetére
Hagyjad meg az eszkozok fogalmaval sincs tisztaban a gyerek.
Sugd meg neki halkan, a tablet is PC, azaz personal computer csak nem a desktop kategoria.
Egyszeruen atalakult a mobilitas erdekeben es ezert a beviteli eszkozt is megvaltoztattak stb.
De ettol meg ugyanugy personal computer. -
válasz
scampolo84 #234 üzenetére
Ferdítés: Pl hogy a HD7850 elég 3 évig, utána meg lecseréled, akkor az simán kiváltja a konzol élettartamát. Az a HD7850 már most sem bír el minden játékot maxon 1080p-ben élsimítással 60FPS-sel, az egy éven belül érkező BF4-nél és Witcher 3-nál stb is tuti lesznek már kompromisszumok, 2 év múlva pedig, amikor már a nextgent teljesen kihasználó motorok bejönnek (amit Abu azzal jellemzett, hogy már nem jönnek a jelen generációs konzolra, mert nem bírná őket el), azokhoz pedig már nagyon kevés lesz.
Másrészt pedig ott az a rengeteg játék, amit sehogy sem fog futtatni a HD7850, mert nem jönnek PC-re. És ez mégnyomósabb érv, amiért nem tudja kiváltani a konzolt.
Cserébe PC-n marad az a néhány alacsonyabb költségvetéső stratégia és RPG játék exkluzívként, amiket gyengébb PC-k is elbírnak (kivéve Rome: Total War, amit nagyon várok). Ezért úgy gondolom, hogy nem érdemes beújítani PC-re. Ez az én véleményem. -
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #227 üzenetére
Egyetértek.PEACE!
-
válasz
scampolo84 #219 üzenetére
Itt te vagy az, aki ferdít. Igaz, hogy a konzol célhardver, mert kb csak szórakozásra való (játék, multimédia, újfent ráépülő közösségi szolgáltatások). Csak ezt tudja, de ebben jobb mint a PC.
Érvek kellenek? Technikai megközelítésből itt van Abu írása, játékfelhozatal megközelítésből meg évek óta köröket vernek a PC-re. -
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #224 üzenetére
De te miről beszélsz?Mert én játékról beszélek. JÁTÉK a kulcsszó.Minden másban aláírom a PC fontosságát és helyét,de nem a játékokban.ENNYI.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #219 üzenetére
Az igazság az, hogy a PC játék ipar egyre jobban süllyed lefele....... Megállíthatatlanul. A konzolok, okostelefonok, tabletek a jövő és nem a PC.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #217 üzenetére
Elfogult vagy.Nagyon is. Erőltetitek, holott feketén fehéren le van írva minden.Ehhez nincs további hozzá fűzni valóm.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #214 üzenetére
Megint az elfogultság.Igen célhardver.Pontosan ezért jó játékra.Míg a PC minden másra jó,esetleg ha van egy erőműved tudsz is játsazni vele. Nem értem mi értelme a háborúnak, PC VS Konzol ugyanis mindenki tudja merre libben a mérleg nyelve jelenleg.Pont ezért lenne jó,ha fejlődne kicsit PC-re minden, API-k(DX-et felváltaná egy értelmesebb megoldás).
Nem vagyok PC ellenes,nagyon sok mindenre használom,de játékra nem jó.=WiNTeR=: Én sokkal jobb szeretek preciciziós játékokat is kontrollerrel nyomni, nekem semmi bajom vele. Nyilván valamennyivel nehezebb,na és teljesen más a feeling is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest