- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
konas
senior tag
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
GranTurismo csak regebbi van pc-n??
-
sti10p
senior tag
Gyak. az összes konzolos rpg-t ide sorolnám, nagyon szomorú, hogy csak néhány jelenik meg pc-re... A FFIX-óta a Grandia meg a Fable volt az eggyetlen amit átportoltak!
Ja és persze a Fable 2-őt én is nagyon várom!
Bár a többi konzolos játék engem nem nagyon érdekel (néhány kivétellel, pl. LBP), de mostanában néhány kiadó eléggé nyitott a pc felé, pl. kijött a Devil May Cry 3-4, vagy olyanok mint a Dynasty Warriors 6 és a Warriors Orochi, ami elég meglepő... -
konas
senior tag
PC is jatszanak GRAN TURISMO-t..
Vagy feltalaltak mar ilyet?? -
FefeeX
veterán
válasz
Unbaised-Ben #17 üzenetére
Forza Motorsport 1-2
Emellett lehet nem vagyok átlagos, de:
Tekken IV-V
Mortal Kombat sorozat összes ami csak konzolra jött ki, mint a legújabb MK vs. DC UniverseNBA és Fifa játékok (bár az NBA még kijött a 2008as, de egy bugos átportolt igénytelen sz@r...)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Forza Motorsport, Gran Turismo, Project Gotham Racing, Burnout Paradise, Motorstorm
FPS játékokat csak PC-n játszom -
littlelion21
addikt
A Resistance 2 határozottan érdekelne Pc-re....
-
Inv1sus
addikt
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Én végignyomtam és sztem nem volt jó játék.
Unalmas órákat eltölteni vele, arra jó sztem. -
Sirandrish
legenda
az első részével kb így voltam..5percet toltam..mondom..hát ez nem egy nagy show..uninstall..aztán vagy 1évre rá feljött haver és mondta hogy mekkore game..mesélgetett belőle picit majd adtam neki még egy lehetőséget..ekkor már mondom..adok neki 20-30percet..hát...onnantól nem birtam letenni..szóval ne 5perc játék alapján itélj..
-
fpeter07
veterán
Miért akkora nagy szám a Fable 2? Játszottam már vele (pár percet) és háát
-
szilva01
őstag
GOW2, Forza Motorsport2
-
Elmör
őstag
GOW2-t, MGS4-et meg a Resistance-ot szívesen látnám PC-n, de még a Little Big Planettel is elszórakoznék. A többi nem érdekel. Na jó, talán a Fable 2, de az 1 nem tetszett.
-
Sanya
nagyúr
semmi, csak felhúztam magam.
-
edward2
addikt
Fable 2őn kivül összes többi ócskaság. És lehet az sem lesz jo csak az 1-re alapozott a véleményem. Az meg sajnos nem fut el ha felrakom ujra a szaros desktop crash miatt
-
Jofi81
őstag
Ezek közül csak a Gow 2 érdekelne, meg esetleg a Resistance 2, bár annak az első részével sem játszottam.
-
athomi
veterán
A Fable 2 talán jön az első félévben PC-re, a MGS meg tudtommal PS exkluzív játék. Az NFL-t nézni nagyon szeretem, de valahogy mint játék nem jön be. Elvileg a Saints Row 2-nek ma kellene/kellett volna megjelennie, a Mirror's Edge meg 13-án jön. Bournout Paradise is idén jön az ígéretek szerint.
-
Sirandrish
legenda
Fable2, Okami, Pokemon, Final Fantasy,Suol Calibur, Tekken, GT, PGR, és még 200K cím legalább...szóval van..
-
Viktor77
titán
Gran Turismo.
-
Inv1sus
addikt
Gondolom a PC-n is megvennénk... címre nem módosítanának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest