- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Egyre jobban hasonlítanak egy normál karórára az okosórák...jó az irány!
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
sajo13
senior tag
Tetszetős darab, a vastagságára leszek kiváncsi, mert a képeken nem látszik rendesen...és az üzemidőre
-
Matada2.3
veterán
Tényleg nem néz ki rosszul, és végre nem random snapdragon 400-zat tesznek az ilyenekbe.
Finn the human
-
RaveForce
veterán
Ez mar igen! Ha a lenovo olyan nyominger lesz h nem folytatja a moto360 sorozatot, akkor mar tudom mi lesz az utod..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Potrien
senior tag
Szép letisztult formaterv.
Csak a belső is jó legyen. -
törölt tag
Amíg naponta tölteni kell őket, semmi értelmük. Utána se lesznek egy igazi órához foghatók. Nem mondom, hogy nincs létjogosultságuk, én el elgondolkodnék egy GearS2-n, ha mondjuk bírná 1 hétig, a töltése meg elintézhető lenne egy zuhanyzás alatt...
-
adise
őstag
külsőre nagyon tetszik, már csak azt kéne megtudni mi lesz rajta ha nem android wear. Mi más lehet? Igazából ebbe bele is bukhat ha nem az lenne. Más tényleg használható alternatíva nem nagyon van. És mehetne android meg ios mobilokkal is.
na meg az ár gondolom 100k HUF körül legalább.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
A mechanikus órákat is fel kell húzni naponta, mégis sokan kedvelik őket Sajnos itt nincs meg a töltés 10s alatt. Mondjuk pont nekem is azért egy Garmin van a kezemen, mert ezt ráérek 10-12 naponta tölteni, szóval...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pomorski
őstag
Okos kakukkosóra is várható? A viccet félretéve, amit láttam, az nekem tetszett.
-
Fejvadi
nagyúr
Erre kíváncsi vagyok, nagyon tetszik külsőre.
-
Balint1408
aktív tag
Szép.
A térerő veled van!
-
monti0222w
addikt
Nem rossz ez Meizu!
-
jacis
nagyúr
Egész jónak néz ki.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dilajoska1
őstag
Mind a kettőt mechanikus! Az egyiket kézzel húzod az automatánál pedig a rotor húzza fel mozgásra a rugót de ugyanúgy mechanikusnak az is. Hivatalos nevük ahogyan megkülönböztetik őket kézihúzós és automata!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
Bocsi a két posztért!
Sőt a legtöbb automata órát kézzel is tudod húzni!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Badboys
őstag
Nekem automata van,de biztos ami biztos alapon mindennap párat húzok rajta.
-
Geri1985
tag
Hmmm ezen képek alapján nagyon tetszetős, remélem picit nagyobb lesz a kijelzője, mint mondjuk egy Gear S2-nek. Imádom a karórákat, sokat elárul a viselőjéről, ezt hordanám én is!
-
TTTotya
senior tag
Nekem is nagyon tetszik, viszont sokakkal ellentétben én a Droid Wear-nek jobban örülnék a fedélzeten. Az MTK óra platformja nem ad annyi szabadságot, nem igazán vannak alkalmazások. De lehet, hogy a Meizu kitalált valami újat.
-
dutrás
őstag
Azért az elég ritka eset valjuk be őszintén.
Én egy valaha újságból rendelhető GFX órát használok alkalmasint. Nem egy márka de teljesen pontos.
Rólam mit árul el? Esetleg kevesebb lennék mint más ember?
Én úgy gondolom sok téves következtetést vonsz le az óra alapján.[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit gtr 4
- Eladó pixel watch 2
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia ajándék extra szíj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest