Hirdetés

Pár nap múlva érkezhet a Meizu okosóra

Hirdetés

Egy ideje már hallani, hogy a Meizu is be akar törni az okosórák piacára, eddig azonban nem volt erre kézzelfogható bizonyíték, legalábbis olyan, amely közeli megjelenést vetített volna előre. Most azonban befutott pár termékfotó, amelyeken állítólag a szóban forgó ketyere látható, és a PhoneArena kínai forrása szerint két héten belül, augusztus 10-én le is hull róla a lepel.

A fenti képek alapján az órának három gombja lesz a kerek fémkeret jobb oldalán. Természetesen a kijelző is kerek, szabadon cserélhető, virtuális óralapokkal, a Meizu kütyüje ugyanakkor valószínűleg nem Android Weart futtat majd.

A fenti okosóra határozottan mutatós, a klasszikus formatervnek bőrszíj ad további eleganciát. A fémszerkezet a tippek szerint a két Cortex-A5 magot használó Rockchip RK6321 SoC hajtja meg. Augusztus 10-én a Meizu metal 2 is bemutatkozhat, ezt az eszközt szánhatja a gyártó a minap leleplezett Xiaomi Redmi Pro ellen.

Azóta történt

 • Így nézhet ki a Meizu új készüléke

  A gyártó minden bizonnyal bemutat valamit augusztus 10-én, feltehetően az új E széria debütálása várható, amiről még a megjelenés előtt szűk egy héttel is igen keveset tudunk.

 • A Meizu bemutatta első okosóráját

  A Meizu Mix képviseli elsőként a gyártót az okos időmérők piacán, a hagyományos megjelenés ára viszont a korlátozott funkcionalitás.

Előzmények

 • Meizu HD50 - a legkellemesebb hangú tornacipő

  A kínai cégnek többéves tapasztalata van már zenei téren, a mobilos fejhallgatókra pedig egyre nagyobb igény van, nem meglepő, hogy bemutattak egy ilyen eszközt.

 • Június 20-án érkezhet a Meizu MX6

  Nagyságrendileg pont egy éves lesz a Meizu MX5, amikor a gyártó bemutatja a több ponton továbbfejlesztett utódot.

 • Bemutatkozott a Meizu m3

  Az m3 note után nem sokkal megérkezett a kisebb variáns is: az m2-höz képest frissebb rendszerchipnek és néhány apróbb változásnak örülhetünk, az ára pedig változatlan.

 • Meizu m2 - megint megmutatják

  Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés