Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Huh, de rég láttam Pana mobiltelót... Pedig anno nekem is volt. Ezer éve kb....
-
Bortolinni
csendes tag
uramisten nagyon rondácskák lennének mindjárt ki ad a NIKE is egy telefond
-
=Mentor=
őstag
Európai ember csak ne örömködjön egy újabb Ázsia szereplőn, míg az európai gyártók sorra kihaltak, már csak a Nokia tartja magát.
-
Gadgetfun
tag
Még annak idején az őskorban volt egy Panasonic GD92-es telefonom és nagyon szerettem. Szívesen látnám újra Magyarországon őket...
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
daniel909
addikt
totál ez jutott eszembe
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
AMD Power
titán
Ezek a telefonok amik a épen vannak bűn rondák.
-
Rusi
senior tag
válasz littlelion21 #22 üzenetére
A kép nyilván illusztrációnak van bent, mert kép nélkül azért hülyén néz ki egy hír. Nem értem, miért kell egyből azt hinni, hogy a képen látható telefon jön majd ide, mikor rögtön látszik, hogy ez egy már bemutatott vagy piacon lévő, tipikusan japán készülék.
Egyébként való igaz, hogy annak idején, az a kevés Panasonic mobil, ami nálunk is kapható volt, elég korrektek voltak, a GD sorozatban már akkor lítium akku és polifonikus csengés volt, a VS3-nak meg jókora (talán 2,4"-os?) QVGA képernyője, remek képminőséggel.
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Prien
addikt
Legelső telefonom Panasonic volt, elfogult vagyok, mert szerettem. Biztos vagyok benne, hogy egy Androidos Panában sem csalódnék, nyilván ők is látják,mi a trendi és mi az igény.
A kevés is több a semminél.
-
-
Pete55555
addikt
Én örülök a Pana visszatérésének, még ha MO-ra nem is jönnek, ha már európában vannak az bőven jó, másrészt, ugye nem gondolta senki, hogy ezekkel a telefonokkal akarnak majd "berobbanni" az EU piacra? Egy Lumix telót pl megfogdosnék
(#8) Rusi Esetleg lehet tudni arról a készülékről valamit ? Vagy hogy lesz-e teszt?
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
a.sebi
őstag
válasz Totheground #15 üzenetére
szerintem sikeresek lehetnek...keves szep androidos noi telefon van itt az euban....márpedig buta nonek okos telefon kell
-
Totheground
addikt
Nem tudom mi a probléma, szerintem egyeltalán nem néznek ki azok rosszul (mondjuk a pink kicsit erős).
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
BossBoss
őstag
B@szki mennyi gomb? Mi ez űrhajó? Viccet félre téve , iszonyat rondák.
-
dorkababa
aktív tag
szebb korokat megért GD sorozat billentyüzet is back
-
JR.CSé
senior tag
Jó lenne h ha ismét megjelenne a panasonic. Rég nem láttam szerény kis országunkban tőlük értelmes telefont.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
formax
tag
Hogy megörültem a hírnek a címoldalon, és mekkora csalódás lett a szembesülés. Milyen rondák!
formax
-
MuzikJunkie
aktív tag
Úgy tudom, hogy a 10 európai országot lefedő Panasonic headquarter itt van Budapesten. Szóval szerintem 100%, hogy itt is lesz Pana stuff.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Rusi
senior tag
Nyilván nem a képen látott telefonokkal fognak idejönni, annyi eszük nekik is van, hogy lássák, errefelé más ízlések és más igények vannak.
Amúgy a Panasonic már visszajött Európába, sőt Magyarországra is, mert van nálam egy Panasonic mobil, igaz, nem ilyen csilivili droid cucc, de teljesen normális és már itthon, hivatalosan is kapható.Mobilaréna (2010-2017)
-
tjb007
nagyúr
Az kimaradt, hogy az Egyesült Királyságon kívül még öt országról van szó amiben 100%, hogy Magyarország nincsen benne.
(#4) Blyan
Toshiba meg Fujitsu biztosan nem lesz (és szerintem Panasonic sem).
[ Szerkesztve ]
-
gerilee
aktív tag
Remélem a kép csak illusztráció, mert ezekkel nem fogják letarolni a piacot...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Blyan
félisten
Jöhetne a Toshiba WP7-ese is az eu piacra.
32GB tár, vízálló, 13Mp kamera, csiricsáré színek[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
b4zsi-
őstag
Ezekkel kár volt visszatérni...
-
Integra
titán
ázsiai telefonok varázsa, de ez igy elég fura ezzel a gombsorral. noha lehet, hogy kifognak egy igazi piaci rést, sosem lehet tudni. de inkább az igazán ütős kis kütyüiket hozhatnák..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
leslieke
Jómunkásember
Juj, de csúnyák!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest