- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
nota bene
csendes tag
válasz
F2-boarder #1163 üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Én jómagam régi Panasonic használó vagyok. Jelenleg egy Panasonic TX-28LB10PM CRT TV-t (monitort) használok, amit egyedi beméréssel kaptam anno 8 éve a Panától. Az elvárásom mondössze annyi, hogy a TV amit vennék ezt verje meg képminőségben. Ehhez a képminőséghez csak a plazmák állnak közel, más technológia meg sem közelíti. Sajnos az idő a 16:9 képarány és a digitális vétel miatt eljárt felette, így bármennyire élvezem még ma is, váltanom kell.
Maradnék a márkánál, és a 42G20-at szerettem volna venni, különösen, hogy az elmúlt hetekben padlóra került az ára. Eddig azonban sajnos 2 db 42G20-at vittem vissza 72 órás csere keretében. Az első esetében a színprofil beállításokat nem jegyezte meg az elektronika, a másik esetben panelhiba volt, ami csak hosszan nézegetés után vehető észre. Pechem volt, csak erre tudok gondolni. A boltokban nagyon kevés 42G20-as maradt, és ezek egy része "visszaragasztott" csomagolású.
Hétfőn megyek a Panasonichoz, és kénytelen leszek egy G30-ast venni, bár az árkülönbözet miatt nem ezt szeretnék. Nagy a kísértés, mert a G30 mai áráért 3D-s GT20-ast is lehet venni. Adok még pár nap gondolkodási időt magamnak, lehet, hogy GT20-as lesz?
Ismételten köszönöm, hogy válaszoltál. -
nota bene
csendes tag
A napokban szántam rá magam egy TX-P42G20E vásárlására, tudva, hogy a héten volt a készlet kiárusítása a 2010-es modelleknek. Az ok: az egyik szomszéd közel egy éve használja, nem ciripel, nincs RTL beégés, jó képminőség, bár napokat szenvedett a beállítással az elején. (Fogalma nincs mit mennyi ideig nézett eddig.)
Sajnos elbuktam a vásárlást, ma elrendelték előlem az összes elérhető Panasonic raktári darabot. Azt, hogy mennyiért, meg sem írom, mert nem akarom, hogy rajtam kívül másokat is megüssön a guta. (Boltokban még van, de azok a "régi" árakon.)
Azt mondja a Pana, hogy márciusban (elvileg a jövő héttől) jön a G30-as sorozat, várjam meg, áprilisban biztosan lesz 42"-os G30. Tudja valaki, hogy mennyivel lesz jobb a TX-P42G30 mint a 20-as???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest