Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
operaminihaz hasonlo kurzorod van, touchos nokian ertelemszeruen touchos, erinteserzekeny D-pades mobilokon (ujabb N szeria, nehany samsung) touchpad szeru kezeles. Ertelme termeszetesen a kompatibilitas, es hogy ne kelljen a feltegla meretu 5 eves tungsteneddel rohangalnod, csak mert a raktarnyilvantarto kliense azon fut csak. Amugy meg minek C64 emulator qwerty nelkul? En mindenesetre joideje hasznalom E51-en, ennek a "vegleges" verzionak is vannak fura fagyasai (elsosorban a ZLaunchert nem szereti), de tisztessegesen futtat minden progit, ami nem akar HW-hez nyulni, szerintem jo kis progi. Plusz eleg jol optimalizalt is, alig terheli a procit 20% fole (egy 104 MHz-s Arm7-et emulalunk, plusz fullscreen antialiasing a 320x320as felbontas miatt).
-
Ulkesh
őstag
Csak én nem értem, hogy S60-on érintőkijelző hiányában mégis mi értelme van egy Palm emulátornak?
-
TM^2107
csendes tag
Jól sikerültek ezek a mai hírek. Volt már 5730/5370 kétnevű telefon és most van PalmOS emulátor S60 és UIS készülékekre. Nem semmi.

-
asadasad22
őstag
nem, csak tényként jegyeztem meg, fogalmam sincs, hogy mikor adták ki UIQ-ra, nem is érdekel. közben meg is találtam, egy fórumra augusztus 7-én került ki, ez ha nem is fél éve, de közel annyi ideje volt. mondjuk az még csak béta volt, ez a mostani új dolog mondjuk elvileg már végleges, nemtom mennyiben változott..
-
válasz
asadasad22
üzenetére
Szerintem egyszerre jelent meg.
Ugye nem versenyezni akarsz.
-
UIQ-ra már vagy 3 hónapja elérhető, ha nem több.

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi