- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
operaminihaz hasonlo kurzorod van, touchos nokian ertelemszeruen touchos, erinteserzekeny D-pades mobilokon (ujabb N szeria, nehany samsung) touchpad szeru kezeles. Ertelme termeszetesen a kompatibilitas, es hogy ne kelljen a feltegla meretu 5 eves tungsteneddel rohangalnod, csak mert a raktarnyilvantarto kliense azon fut csak. Amugy meg minek C64 emulator qwerty nelkul? En mindenesetre joideje hasznalom E51-en, ennek a "vegleges" verzionak is vannak fura fagyasai (elsosorban a ZLaunchert nem szereti), de tisztessegesen futtat minden progit, ami nem akar HW-hez nyulni, szerintem jo kis progi. Plusz eleg jol optimalizalt is, alig terheli a procit 20% fole (egy 104 MHz-s Arm7-et emulalunk, plusz fullscreen antialiasing a 320x320as felbontas miatt).
-
Ulkesh
őstag
Csak én nem értem, hogy S60-on érintőkijelző hiányában mégis mi értelme van egy Palm emulátornak?
-
TM^2107
csendes tag
Jól sikerültek ezek a mai hírek. Volt már 5730/5370 kétnevű telefon és most van PalmOS emulátor S60 és UIS készülékekre. Nem semmi.
-
asadasad22
őstag
nem, csak tényként jegyeztem meg, fogalmam sincs, hogy mikor adták ki UIQ-ra, nem is érdekel. közben meg is találtam, egy fórumra augusztus 7-én került ki, ez ha nem is fél éve, de közel annyi ideje volt. mondjuk az még csak béta volt, ez a mostani új dolog mondjuk elvileg már végleges, nemtom mennyiben változott..
-
válasz
asadasad22 #2 üzenetére
Szerintem egyszerre jelent meg.
Ugye nem versenyezni akarsz. -
UIQ-ra már vagy 3 hónapja elérhető, ha nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest