Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Ez azon is múlik, ki hogyan használja a telefonját. Én nem nézek rajta videót, social mediát sem azon pörgetem elsősorban, játszani soha nem játszom, telefonálni sem telefonálok napi 10 percnél többet. Más kérdés, hogy online rádió meg navi meg megy rajta napi 2 órát. Ha elindulok reggel 80%-kal, röhögve jó vagyok egész napra.
-
asdf_
veterán
Sosem merítem csutkára, sosem töltöm tele (80-85% körül leveszem a töltőről), különösen soha nem hagyom éjszakára töltőn, valamint nem használok gyorstöltést, a monitoromban van egy USB2 hub, oda szoktam bedugni tölteni, tehát a sima szabvány 5V 0,5A-t kapja csak, gyorstöltőt talán 1-2 havonta lát, amikor reggel ránézek és látom, hogy csessze meg, elfelejtettem tegnap feltölteni, akkor amíg reggel magmhoz térek meg összeszedem magam, az elég idő arra, hogy belemenjen annyi, hogy a nap végéig kitartson.
-
asdf_
veterán
Bárki meg tudja, még vízálló telefon is volt, amiben cserélhető az akksi. Akarni kéne csak, de hát az szembemegy az üzleti érdekekkel. Bár mondjuk rögtön ellentmondok magamnak, ha nem idiótán tölti az ember a telefont, akkor elvan az az akksi sokáig, az én jelenlegi telefonom 3 éves múlt, szikráját nem érzem, hogy csökkent volna az akkujának a kapacitása. És amúgy azt sem, hogy bármi miatt már cserélnem kéne a telefont, 1-2 évet még simán elleszek vele, ha nem döglik be (biztonsági frissítés persze másfél éve nem jön már rá
). -
asdf_
veterán
X évvel ezelőtti nagy, tepsi okostelefonom, érdekes módon, ott még meg tudták oldani, hogy cserélhető az akksi. Nekem senki ne mondja, hogy az a 2 mm az akksi körül, ettől dől össze a világ. Pont leszarom, ha ennyivel nagyobb a telefon. És azt is, ha műanyaga a hátlapja, sőt, külön örülők is neki, mert nem fog összetörni, mint a hülye üveghátlapos szemetek (és a hátlapot is leszarom amúgy, mert úgyis műanyagtokban van a telefon, a vásárláskor láttam utoljára hogy néz ki, sosem látom, sosem érintem, így totálisan érdektelen, hogy miből van).
-
asdf_
veterán
Újabb PR stunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).