- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
Itt most az a lényeg, hogy a termék árához képest mennyibe kerül az alkatrész
Ha egy 350 ezres telefonhoz (ami már inkább csak 300at ér) 200 ezer egy kijelző, senki nem fogja megjavítani gyári alkatrésszel, marad az utángyártott (akár OEM minőség töredék annyiért) vagy vesz új telefont. De remélem nem így lesz. -
TunerJoe
senior tag
Egyelőre csak kijelző aksi és kamera lesz cserélhető, ezek már nincsenek alaplaphoz párosítva. Ha a Face ID is elérhető lesz, akkor valószínűleg úgy fogják csinálni, mint a Google, hogy letölthető a szoftver amivel párosíthatod a telefonhoz.
Az útmutatók és a szerszámok szintén elérhetőek lesznek. Ha javítás közben elront valamit az ember az meg az ő baja, azért annyira nem nehéz szerelni ezeket a telefonokat, illetve ami igazán nehézzé teszi azt ez a program nagy részben kiküszöböli (hátlap csere persze ezután is rémálom lesz lézeres gép nélkül).
Számomra még mindig az a legnagyobb kérdőjel, hogy mennyibe fog kerülni. Mert ha egy kijelzőcsere gazdasági totálkár lesz, akkor senki nem fogja igénybe venni ezt az amúgy tök jó szolgálgatást.#5 emwy
Én azt nem is mondtam, hogy nem lesz pozitív hatása, hiszen többé-kevésbé a piacot az Apple diktálja. Csak az a kérdés, hogy gyakorlatban ezzel mit lehet majd kezdeni, ami főleg az árakon múlik szerintem. -
TunerJoe
senior tag
Ez tök jó, csak szerintem itt is ugyanúgy lesz valami csavar a dologban tipikus Apple-módra, mint a független szervizes programnál. Pl, hogy nevetségesen magas áron lesz minden alkatrész, így ugyan papíron az Apple eladja neked az alkatrészt, valójában kb senki nem fogja megvenni és így nem is lesz megjavítva az eszköz. De annak örülök, hogy valamit elért az r2r a mainstream gyártó(k)nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest