- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #161 üzenetére
Azt írtam mások cseszegetését nem élvezem (bár őszintén szólva ezt értelmezni sem tudtam, a racionális érvelés az én szótáramban nem feleltethető meg az ún. "cseszegetésnek"), nem azt, hogy a te érvelésed szétszedését nem. Sőt, ha elolvastad volna azt a hozzászólást, és nem csak a neked tetsző részeket próbáltad volna meg összeollózni hogy aztán az így kapott csúsztatást ellenem fordíthasd, akkor láthattad volna, hogy azt írtam, hogy vitázni és érvelni járok ide. Na most ha ezt nem élvezném (remélem legalább azt nem kell elmagyaráznom, hogy mi a vita...), szerinted csinálnám?
Ja hát hogy téged nem győztelek meg az nem döbbentett meg túlságosan (tekintve, hogy a vita létjogosultságát is tagadod, bár ez mondjuk az érvelési technikád... "kiforrotságát" tekintve nem túl meglepő), azért én továbbra is itt leszek hogy megcáfoljam a szándékos csúsztatásaidat, a féligazságokat és a konkrét hazugságokat.
A gondolatolvasói képességeidet meg ne nagyon fitogtasd, mivel továbbra sincs hasonló a birtokodban
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Robogó, kismotor
- Küszöbön az androidos PC-k
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem lesz iPhone 19
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő