- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ez villant be elsőnek, akkor tippre a második résszel játszottam a legtöbbet.
-
GreatL
őstag
A demó raktárház elérhető már? Írják hogy nézzem a demóoldalt de még olyan sincsen.
-
30z.Samu
titán
Instant get!
-
Kell, most. Hol van az előrendelés gomb? Anno oda vissza min 6x végigtoltam a 2. részt, a zenéket a mai napig rongyosra hallgatom.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
Ez nekem a videó alapján tisztára úgy néz ki mint a második részé.
-
-
.LnB
titán
Végre meg tudtam nézni a videókat rendesen. És utána is olvastam. Jónak tűnik az egész. Pont annyit változik, amennyit kell. A grafika. Egyébként is úgy él az emlékezetünkben mint ha anno ilyen grafikával játszottunk volna, szóval nagyon jó kis nosztalgia lehet.
Remélem, hogy sikeres lesz. És remélem, hogy a sikere láttán, elkészül egy új Skate epizód is. Mert a THPS-t megkérdőjelezhetetlenül imádtuk, de a Skate pedig megkérdőjelezhetetlenül magasabb szintre emelte a deszkás játékokat (ja, azt a kettőt.
) .
-
Plague666
tag
Épp a hétvégén tettem fel ps classicra. Nem az első eset, hogy előszedek valami retrót és napokon-heteken belül bejelentenek belőle egy remastert, vagy remaket
-
GodGamer5
addikt
Szerencse, hogy nem Blizzard Launcher-es lesz.
-
Ez csak úgy itt hagyom
[link] -
hogabesz
aktív tag
Szóval a gyűjtői része lesz egy lap is? Ó, ha ez 20 éve lett volna amikor még tudtam is gurulni 3 méternél többet
-
myckey
veterán
Ez nagyon jó volt, akkoriban !
Ezek a gyűjtőid darabok meg parádésan festenek.Megnézzük, remélem hozza a szokott hangulatot.
-
Nem, a Crash Bandicoot elején mondja a Switchnél, hogy Developed by Vicarious Visions. Szóval az tuti ők készítették. A CTR-t valóban a Beenox csinálta.
Csak ha abból indulok ki, hogy az N.Sane Trilogy is milyen simán fut rajta és ugyanazok csinálták, akkor nem látnám technikai akadályát a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-nek sem.
-
Nagyon jól fest!
Amúgy csak én csodálkozom rajta, hogy nem lett egyből bejelentve Nintendo Switchre is? -
Bembee12
aktív tag
"For the ultimate fan, a collector’s edition will be available for the suggested retail price of $99.99 in the U.S., complete with the digital deluxe content and a limited-run Birdhouse deck.
The deck features the iconic Falcon 2 design, reissued exclusively for the collector’s edition. Although the deck is fully skateable, you may not want to hit too many gnarly grinds with it, as it also features a printed autograph from the birdman himself."
-
Bembee12
aktív tag
Jól látom, hogy a Vicarious Visions készíti, mint az eredeti részeket is
Nagyon várós, bízom benne, hogy nem rontják el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest