Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
Ma kaptam egy Optimus L3-at ingyen az O2-tol, voltak valami pontjaim, aztan ha ingyen van akkor mar nem hagytam ott. Meglepoen gyors kis telefon, habar eleg pinduri
-
komistvan
tag
válasz kolosanyi #36 üzenetére
Kb egy èvig hasznàltam pontosan azèrt vàltam meg tőle mert mindkettőnk èrdekèben jobbnak làttam azt el is hiszem hogy a nexus rendben van! Most mondhat nekem akàrki akàrmit egy èv utàn elöl hàtul tiszta karcosan adtam el pedig tokban hordtam elèg volt egy porszem az asztalon...nekm az lg csak minusz
ALE-L121
-
komistvan
tag
válasz kolosanyi #32 üzenetére
nem a sebessègről beszèltem hanem hogy 1ghz proci 512ram-mal nem kèpes magàt az oprendszert sem kiszolgálni akkor miről beszèlünk? Tudom hogy s3 más kategoria de mikor black kijött ugyan az a kategoria volt kb mint most az s3. Egyèbkènt meg igaz a l610 hiába alsó kategória GÖRDÜLÈKENYSÈGBEN keresztbe elhúzza az ilyen egy-kèt magos droidokat.
ALE-L121
-
kolosanyi
veterán
-
RaveForce
veterán
1év? ez teljesen tuti? 1év csak a tartozékokra nem?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz AMD Power #23 üzenetére
dettó. Alcatel-ből is nagyobb a sortiment, meg sokkal többet visznek, mint LG-ből, de még jobban is bíznak benne, LG-ről ahogy tapasztalom mki vagy rosszat tapasztalt, vagy rosszatt hallott, pedig az alcatel-re csak 1 év a gari, és mégis.
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
AMD Power
titán
En csak azt latom, hogy se nem keresik es nem is fogy egyaltalan az LG.
-
RaveForce
veterán
elég vicces szám kiv vagyok am kik vehetnek ilyet, felénk a kutya nem veszi az LG-t, bár nem is csodálom
-
komistvan
tag
Pl mikor widgetet szerettem volna kirakni nevetsègesen belassult a live háttèr használhatatlan volt azóta volt szerencsèm s3-mat iphone-t wmobilet nyomkodni na ezek gördülèkenyek. Aztán meg csak vártam vártam a jègkrèmet rà de nem jött bocs tzsolesznek szántam
[ Szerkesztve ]
ALE-L121
-
Švejk
őstag
Szerintem gyorsan eljárt felettük az idő, gyakorlatilag a kiadásukkor. Nem tudtak alkalmazkodni a piac új szereplőihez, az L3-nak ott a Tipo, ami lássuk be, igen csak erősebb ajánlat. És egy árban mozognak. Az L5 halva született, 50 ezerért, még az L7 is olcsóbb nála...igen, az L7...szép, jó, meg minden, lenne mondjuk 40-ért. De így, a Solák és az Ace II-k kategóriájában nem állja meg a helyét. De nem kicsiny hazánkat kell nézni, itt, mert itthon nem sokat kaszáltak vele szerintem. Nyugat-Európában biztos jobb áron lehet kapni.
Pozitív oldalról ott az L9, ami mind szolgáltatásban, mind pedig árban erős ajánlat, illetve a készülékek megbízhatósága, nem sok hőbörgést hallottam, hogy hiba lett volna velük. -
-Faceless-
őstag
Nekem nagyon is tetszik a sorozat, bár lehet egyedül vagyok ezzel, de a 7, és a 9 között szerintem túl nagy a rés. A 7-et talán csinálhatták volna erősebbre.
-
jooker82
nagyúr
Szerintem,nagy részét most az utolsó negyedévben adták el...Leesett az ára az L3-5-7-nek oda,ahol lennie kell és megjött az L9 is,mely elég pozitiv fogadtatásban részesült..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
raub
tag
Úgy is kell...
Tény, hogy az LG - sajnos - nem prémium kategória, de remek ár-érték arányával nagyon szépen halad... -
komistvan
tag
Optimus black-em volt a maga fènykorába szuper desing csábitó belső aztán egy nagy csalódás... Extra sèrülèkeny hátlap,kèpernyő laggolt,lefagyott stb remèlem azóta sok minden változott
[ Szerkesztve ]
ALE-L121
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #2 üzenetére
Majd lesz ez még másképp is, nyugi.
Volt már ilyen helyzetben a Nokia is. Egyszer fenn, egyszer lenn.Ebben nincs benne a többi modell, 4X, Black, stb... LTE sorozat, Prada sorozat, és még sorolhatnám.....
Aki meg galaxyval járkál lassan geil-nek számít. Ki kel emelkedni....[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
És a Sony-s lehúzók,hol vannak ilyenkor,h ilyen,meg olyan felbontás,meg processzor.. Bukás lesz az egész L sorozat,meg egyebek.....
Próbáltam már több tagját is,az L3 most is itt van nálam,meg az L7 is itt volt sokáig...jó telefonok és szépek...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
őstag
pont most akarok cégesnek L9-et, tetszik külsőre is meg, specifikáció is jó. valakinek valami tapasztalata?! T-től most 60ért megkapnám..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
beccyboy
aktív tag
Szép teljesítmény. Jót tesz a piacnak, ha nem egy-két gyártó uralja túlnyomóan az egészet.
Caffeine addict.
-
falijja
őstag
Ideje volt már valami siker....az l széria nagyon jó....
-
Dr.Anonymus
addikt
a samsung vagy az apple ezt hívja egy laza nyitó hétvégének..
-
Pantal
senior tag
Hajrá LG, kicsit jobb support és simán az élvonalban lehetnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- PH! Darts
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...