- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm semmiféle Benxhmaek" nem érdekel.egyénileg a felhasználo érzelme,használhatoság,kiváloan optimalizált szoftver a döntö.Lehet ilyen-olyan a végeredményük van elégedett-elégedetlen használo.Emmyit a különbözö gyári szubjektiv Benchmrkokrol!
-
saelin
veterán
válasz
anony.name1 #17 üzenetére
Egy olyannal megdobhatnának!
-
Ed3r_X_
nagyúr
3 különböző chip? A ROM főzőknek nem lesz az álma szerintem.
-
tzsolesz
nagyúr
Még a G-t is alig kapni itthon. Az lenne már a jó, ha a szolgáltatóknál is sok LG lenne, nem beszélve a finomságokról. G, G Pro, vagy ezek a G2-k. Tudom, tudom SGS3, és SGS4 mellé nem szabad berakni, mert hogy a Samsungot nem szabad konkurencia elé állítani itthon. De hát szabad ország vagyunk nem? A T-Mobilnak miért van ez pl. megengedve? Teheti a megkülönböztetést?
-
Ati1979
veterán
Nem pihen az LG!
-
Izzé
őstag
Csak jönne már.... Nexus 5 névvel! :-D
-
fairi
őstag
LG-340L pontszáma alapján snapdragon 600-nak tűnik, de a órajel nem stimmel.
az is lehet nagyon béta a készülék még -
Cyberpunk
félisten
Ennek mi értelme.
falijja: S4-el kapcsolatban óvatosan fogalmaznék én. Egyáltalán nem biztos, hogy gagyibb.
-
falijja
őstag
Úgy látom nagy divat lesz ebből a mindenfele más procis telefonok ...Magyarországra pedig tuti hogy a gagyibb verzió jut ( sgs4 )
-
HawerKing
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest