- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Erre lehet ezt, vagy más Widgetet telepíteni?
-
Tyren
aktív tag
A Nokia Store-ban én még mindig a 6.5-üst látom S^3-ra
Miért? -
pcnet
addikt
Az új verziókban nagyobb a sorköz. Lehet valahogy csökkenteni, hogy több sor férjen ki és ne kelljen annyit görgetni?
Ha jönne WP7-re, már raknám is Tangót a telefonomra. Már minden általam használt alkalmazás elkészül(t) WP7-re, csak az Opera Mini hiányzik. -
blash
tag
válasz
Tomy Yayo #10 üzenetére
nokia 6650d-n (s60 v3.2, csak gsm billentyuzet) hasznalom mar joideje a minit, kar hogy a mobile-hoz nincs eleg ram ebben a telefonban
nem szenvedes, hogy nem a kijelezo tapicskolasaval lehet navigalni, egesz jol mukodik a 2-es (page up), 8-as (page down) es oldalra a 4+6-os gombokkal. bar tetszene, ha a hangero szabalyzo gombokkal is lehetne le-felgorgetni
a hozzaszolas potyogese persze remalom, de ez a telefon keves gombja miatt az...
gejmel is aranylag jol hasznalhato, s inkabb az alap html feluletet hasznalom mint a szerintunk mobilra optimalizaltat
-
Fkris
őstag
WP-re már javaslatot is tettek több ezren a MS oldalán, szóval kitudja, lehet hogy nemsoká jön...
-
kezdő
senior tag
Hát igen, nekem is az Opera Mini hiánya az egyik legfájóbb a WP-ban. (kicsi adatcsomagom van, Androidal elég volt, WP felfalja)
Mondjuk lassan itt a WP8
-
Binczet
tag
Pár napja elromlott a winmo-s telefonom, azon is opera minit használtam, talán a 6-osat... Most elővettem a k750-et, ezen is az opera minit használom, igaz, csak a 4-eset; az 5-ös elég lassú, a hatosat meg nem is engedi telepíteni. Furcsa volt először, hogy nem lehet több ablakot nyitni. :-D
Ha lesz új telefonom, biztos az első teendőim között lesz a mini letöltése. Gyors, keveset fogyaszt... -
meroly
veterán
Háááát teljes képernyős szerkesztésben nem működik az automatikus ugrás....
Bug no1 -
buktagt540
senior tag
Androidon még belassított net mellett is villámgyors.Tökéletes!
-
gabor94
tag
Örülnék neki ha végre WP7-re is megérkezne
-
Jaaaa, értem már, hogy mire gondolsz.
Leesett.
Azt én is elképzelhetőnek tartom, hogy a WP 7-es verziójára már nem lesz opera, de a 8-asban igen. Én hosszútávon értettem a leírtakat verziótól függetlenül.
SZVSZ, butaság lenne kihagyni az Opera turbo adta kisebb adatforgalmat és nagyobb sebességet, ha minden más platform tudja. Kivéve, ha a MS is előrukkol valami hasonlóval.(#17) woland_y2k: félreértettelek, azt hittem, te is általában beszélsz a WP-ről.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én E71-en (Symbian) használtam az Opera minit és teljesen rendben volt. Az Opera mobile viszont nem. Az gondolom régebbi telefonokra készült anno.
-
Ez volt az almánál is. Nem lehet más böngészőt futtatni...
De aztán "kiderült", hogy az Opera Mini nem teljes értékű böngésző, mert nem renderel a telefonon, csak megjelenít. És így mégis bekerülhetett az AppStore-ba.
Elképzelhetőnek tartom, hogy emiatt az MS is beengedi a boltjába. Főleg ha a fácsebúk tényleg megveszi a Zopeát és télleg WP lesz a fészbók telefonon. -
Tomy Yayo
senior tag
Hagyományos telefonon kb. használhatatlan, próbáltam. Symbianon nincs tapasztalat, de ha jól tudom, ott se remekel. Inkább WP-re jönne már, lenne létjogosultsága, én biztos ezt használnám...
-
pikszel
addikt
válasz
wertigo1984 #2 üzenetére
Jó tudni.
-
Mt5
tag
letöltve
-
hati
addikt
Nem sok hasznos újdonság van benne.
-
csab2
veterán
WP-re is jöhetne már!
-
anulu
félisten
Symbianon az eddigiek akkora hulladékok voltak, hogy tévedésből sem fogom felrakni ezt! (N8)
-
wertigo1984
őstag
Én az Opera mobile 11-et használom.
-
leslieke
Jómunkásember
Már badára is van Opera Mini.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest