Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAck69
senior tag
végreee
telón nagyon bejött... -
plus44
veterán
Én nem vagyok elájulva a PC-s verziótól, akárhányszor próbáltam, újraraktam, különböző verziókat is sokszor, mindig torzít a színeken, meg nem jeleníti meg a különböző oldalak textúráit, nem is használom... (egyszerű példa, apple oldala, a háttér fekete, rajta a macbook air egy kézben, a kéz, valamint a gép körvonalai fehérek, mint egy rossz paint rajz...szörnyű...)
-
alcsa
senior tag
Kétségtelen hogy az opera a legjobb böngésző mobil eszközökre. Kíváncsi vagyok a többi böngésző fejlesztő cég miért nem fejleszti mobil eszközökre a terméküket. Most már nagyon elterjedtek a netezésre alkalmas telefokok, stb.
-
^Clown
addikt
Jó cucc lesz remélhetőleg.
-
moonman
titán
jónak tűnik, de ezektől a mashup-októl már a hideg ráz. miért nem lehet a valódi terméket demózni?
-
osztraksajt
őstag
A motor biztos jó lesz, csak a kiegészítők is fussanak ebben a környezetben, illetve én a tab stackinget is még hasznosabbnak vélem egy kisebb kijelzőn. Ezeket a funkciókat nagyon várom a tablet verzióba is.
-
Davidoff91
aktív tag
flash?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
telón nagyon bejött...