- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
lassan 20 éve jött a gondolat, hogy minek rakjam házba a gépet, egy esztétikus komponens látványa nekem tetszik, nálam a hepp' a fekete-piros' design, akkoriban ilyet nehéz volt vadászni, de egy idő után már kimondottan ez volt nálam az elsődleges a műszaki része mellett ( :
ahogy bigyo is rájött a nyilvánvaló igazságra - ((( : - zárt rendszerben nehzebb hűteni a komponenseket, nyilván a termo/aero dinamika itt is érvényesül
zárt házba pedig ugyanúgy bemegy a por szűrőkön át is, és ugyanúgy kell takarítani azt is, max nagyobb időközönként de akkor hosszabb ideig
sok türelem és kísérletezés, és persze van benne néhány elborult év amíg ez kialakul ( : design mellett nálam a némaság/kvázi némaság is uo. fontos, de alakul, egyik ötletről beugrik a másik
tegnap este megint beugrott egy, kell hozzá olyan komponens amit eddig még nem próbáltam, de lehet meg is old minden kérdést, és talán különösebb barkács nélkül is kivitelezhető, de mégis egyedi lesz
azt mondom aki ilyeneken törpöl hajrá, a befeketetett időért és töblbet kiadásokért engem kárpótol a végeredmény, akkor is ha még aktuálisan nem készült el és sokszor lukra lehet futni közben
bigyo megoldása is tetszik, de én plexit/tg-t menesztettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest