Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Ja, így értem. Félre értettelek

Szerintem egyenlőre árúszállítás, munkavégzés címén járó autóknál nem lehetne minden esetben kitiltani a belsőégésűeket. Arról nem beszélve, hogy simán nincs minden járműre alternatíva. Vagy legalábbis tudtommal nincs. Futárszolgálatoknak pl szerintem életképes lehet, náluk azért jellemzően térfogat van inkább, mint súly. De még kisvállalkozóként is lehet kiröhögök egy ilyet, ha nem bír el normálisan egy raklap gipszkartont, vagy egy-két raklap szőnyeget.... És azért én napi szinten nem is hurcolok ilyesmit. De van az a közeg, ahol ez tényleg túl nagy kompromisszum egyenlőre. A többi mellett..... Nekem nagyobb szívfájdalmam még mindig a hatótáv kérdése. De az enyém elég speciális eset...
Meg van ennek is a helye és a piaca. Kérdés, hogy ennyi kompromisszum mellett ér e ennyit. Azért itthon egy kvázi kis, családi vállalkozást szerintem elég nehéz volna meggyőzni, hogy hatalmas deal lenne egy ilyen, másfélszer annyiért, mint a "hagyományos" társai. És akkor a használt piacot nem is néztem. Ahol az ember effektíve munkaeszközt vásárol, ott erősen huszadrangú, hogy épp milyen kijelző meg IT rendszer van aplikálva egy autóba. A használt üzemanyag meg maximum ár szinten nem mindegy, mivel úgyis kifizetteti a megrendelővel az ember. Ellenben egy végszámlán, hogy x vagy x plusz 5 vagy 10ft a km díj..... városi környezetben, gyakorlatilag elenyésző. Azt, hogy ezeket a dolgokat hogyan lehetne jogilag megközelíteni..... Na arról viszont halovány, lila gőzöm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fujifilm X
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Star Wars rajongók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest