Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
válasz
GreenGoblin #83 üzenetére
NEm, de itt és most nem ez a lényeg, hanem, hogy a cikkben említett Opelt el lehet hozni elég jó áron valami hosszú távű részletre is, ami havonta kb annyi lesz, mint amennyit egy benzinesre költenél üzemanyagra/szervízre, miután kifizetted az egész benzines autót. ( És ne a fapaddal számoljunk, hanem az elektromossal megegyezően felextrázott és motorizálttal. )
-
Kinder
senior tag
válasz
GreenGoblin #68 üzenetére
Írtam ,hogy ment volna a levesbe, ha fos, mert a gyorsulás nem "minden vivő".
De mondom, én ebből nem akarok kiszállni. -
Stard72
tag
válasz
GreenGoblin #7 üzenetére
az tényleg jó lesz. Ha bedöglik az akku, megy a kukába az autó
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GreenGoblin #7 üzenetére
" ... az akkuk a váz részét is képezni fogják."
Ez nekem is rémlik a Tesla Battery Day-ről, de én már akkor sem értettem, hogy ez miért jó. Illetve azt látom, hogy Elon Musk-nak miért, de azt nem, hogy a vásárlónak miért. Ma még úgy-ahogy ki lehet cserélni egy akksit, de mi lesz akkor, ha ez az alváz része lesz? Dobhatod ki az autót is? Végül is, fogyasztói társadalomban élünk.#11 Rolly
Okfejtésed lényege: Elektromos autót az vegyen aki otthon tudja tölteni.
Én ezt még azzal egészíteném ki, hogy esetleg az, akinek van pénze "normális" autóra is (vagyis második kocsinak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest