-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gezu1025 #163 üzenetére
1. mennyit lát a tablet a 8GB-ból?
2. ha nem látja mind a 8-at, akkor bizony átverés, a 2GB-os app partíció mellett látnia kell(ene) belső SD kártyát (adatoknak, filmeknek, fényképeknek, stb.), sőt, a rendszer helyfoglalását is fel kéne tüntetnie. Ha nem lehet alapból látni a 8GB-ot, akkor megtévesztés.
3. szerintem az egész az összebarmolt szoftverük hibája lesz (és igen, össze van barmolva... GPS beállítások menü egy GPS nélküli tabon? Na ne már... Na meg azok a nagyszerű kerek ikonok amikkel lecserélték a gyáriakat... teljesen kilógnak az android látványvilágából... az meg felháborító, hogy nem tudnak egy "saját márkás" termékről egyértelmű tájékoztatást adni. Szerintem inkább ne ajánljátok senkinek, továbbra is jobb döntés ebben az árkategóriában egy 7-8"-os Lenovo, WayteQ. -
patti79
újonc
válasz
gezu1025 #169 üzenetére
Igazad van, remek ár ezért a kütyüért. Lehet hogy túlreagáltam, amikor számon kértem az illetékeseket. célirányosan mentem az op3n dott standja felé, ahol az fogadott szép teszkós papírra írva, hogy bocsi, de a fejhallgató, ami a hirdetés szerint járna, mégsem jár. Simán lenyeltem, kit érdekel. De amikor belenéztem azt láttam, hogy tárhely 2,04 Gb, ebből használható 1,74, akkor kicsit bepöccentem. És amikor sorozatosan le akarnak pattintani, ahelyett hogy értelmes válaszokat adnának, azt nehezen tolerálom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest