- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #90305280 #71 üzenetére
Így már értem, hogyan is került ide a Huawei. Nos, igazad is lenne, ha az OP nem "flagship killer"-ként jellemezte volna évekig önmagát, illetve ha - ennek megfelelően nem csak 1 (na jó, 2) csúcskategóriás készüléket mutattak volna be évenként. Ennek folyományaként a márkáról kialakult általános kép az, hogy csúcsteljesítményt kínál kiváló áron, minimális kompromisszummal (khmm, kamera). A 7 Próval elsőként megdőlt a kiváló ár. A Nord sorozattal meg a csúcsteljesítmény. Tulajdonképpen egy dolog maradt a márkából ebben a készülékben (miután még a slider-t is lespórolták), az OxygenOS, ami ha csak egyszer is megdöccen, máris végleg és menthetetlenül bukod azt az érzést, amitől igazán OP egy OP, ami kiemelte a konkurensek közül. Őszintén, itt egy vérkommersz készülék, az átlagnál rosszabb kamerával. Ki választaná ezt? A nerd nem, mert nincs benne kraft. Átlag Józsi nem, mert nem jó bene a kamera. Átlag Manci megint nem, mert nem jó benne a kamera, és nem is ism eri a márkát. Itt a sztori vége.
Szerintem - még egyszer, szerintem - egyelőre az OP7 Pro / 7T Pro volt az utolsó olyan OP, ami még valóban adta a kompromisszumoktól mentes OP élményt, még ha az ára el is szakadt a megszokottaktól. A 7T-n már ott a lyukas kijelző és a nagy kamera sziget, a 8 és a 8T szintén olyan semmilyen, a Pro pedig a lyukasztott kijelzővel visszalépés az elődmodell teli paneljével szemben, ráadásul az ára is több, mint pofátlan. Erre kiadják a Nord-ot, ami szerintem már határeset volt azok szemében, akik kifejezetten a OnePlus erényeit keresik egy készülékben, és végül itt az N10, ami meg egyenesen egy vicc, tucat cucc lett, egyszerűen nem méltó a gyár nevéhez és alapértékeihez..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KNOX a Samsung erődje!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest