- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hmm... Én még az OOS 3.5.6-el használtam, ott nem volt ez az 5 perces marhaság. Most megnéztem, és tényleg ilyen, nincs beállítási opció...
Én így hirtelen ilyen esetben szétnéznék a Play áruházban egy WiFi hotspot alkalmazásért, de tényleg érdekes, hogy a gyári ilyen erőszakos és közben kézihajtányos... (nem tudom, hogy egy Android 7.1.1 vagy OOS sajátosság, azon se csodálkoznék, ha az Androdi 7.1.1 alapból ilyen megoldást használ, az OOS-be meg csak átemelték).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok,
használja valamelyikőtök a Oneplus 3T-jét 5GHz-es frekvenciájú wifin? Újonnan beállított dual band routeren, megy egyszerre a 2.4 és 5GHz, ugyanazzal a névvel, csak utóbbi végén ott van, hogy "_5G". Iphone SE gond nélkül csatlakozott is az 5GHz wifihez, OnePlus viszont nem látja csak a 2.4-est. Frekvenciasáv alapból "Automatikus" volt, "csak 5 GHz"-en semmit sem lát.
[ Szerkesztve ]
-
magyarl
tag
Hu, köszi, már kezdek elveszni a lehetőségek tengerében.
Magisk segítségével fel tudom pl rakni az Amplify progit a wakelock-ok megfékezéséhez?
És a többi Xposed modult is?(#2753) hrvp
Így jártam én is, nekem a megoldás az volt, hogy az automata magas csatornafrekvencia helyett kisebbett állítottam be az 5 Ghz-nek a routeren (pl 40)SONY KDL-43W755C
-
UberMutant
őstag
szia,
ezt végigolvasva
1. a 7.1.1 ben javították, és ha van kapcsolt eszköz nem vágja le azt, amíg van forgalom.
2. régebbi rendszeren SSID / passwd és band csere + reboot meg ilyesmi mágiák használatával néhány embernek sikerült elérnie némi stabilitást.
3. arra sajnos nincs megoldás, hogy a timeout-ot állítsuk , hogy kapcsolódott eszköz nélkül ne lője le magát a hotspot.tehát javasolt a 7.1.1-re firissítés
de nyugodtan olvasd végig, hogy te mit hámozol ki .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
szintén 5 ghz, teljesen jó. térerőben gyengébb, de így is sokkal gyorsabb, mint az istentelenül eldugított 2,4.
hanyas vagy, te disznó?
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Ebben a videóban (2:29-től, oda is állítottam a linket) látható, hogy a kamera talán fókuszálni próbál, de nagyon idegesítő a végeredmény, mert kb. 2-3 mp-enként "zoomol oda-vissza". (Később látszik, hogy normál fényben is csinálja, bár már nem olyan sűrűn.)
Ez a videó januári. Azóta ez a probléma megoldódott már? Vagy más nem is tapasztalt ilyet esetleg még?
Köszi!
-
félisten
Változó mélységű videóknál (itt ugye közvetlenül előtte van egy menülap, alul az asztallap, a kép felső részén pedig több méterre lévő fal és mennyezet látszik) ez sajnos előfordul, kicsit "ideges" ahogy próbálja élesen tartani a képet. A félhomály pedig nem segít a kamera szoftvernek eligazodni. Az iPhone egy sokkal "nyugodtabb" megoldást használ, lassabb, megfontoltabb a fókuszváltás terén.
Idegesítő a végeredmény? Dunno, amikor én videóztam eddig, ott összesen egyszer volt észrevehető, amikor egy tömeg feje fölött videóztam a szülinapost, ahogy fogadta a gratulációkat. Akkor ugyan ez zajlott le, mint itt a videóban, "idegesen" kereste a megfelelő fókuszt a kamera. Viszont élesebb volt a felvétel összességében, mint a húgom iPhone 6-osának a videója. Az tény, hogy azt meg kellemesebb volt nézni.
-
félisten
Érdekes, hogy a videófókusz az új verzió bugfixeinél is feltűnik:
-Upgraded Android 7.1.1
-Added expanded screenshots
-Improved picture taking of moving objects with blur reduction
-Improved video stability when recording
-Improved WiFI connectivity
-Improved bluetooth connectivity
-Fixed Instagram swiping bug
-Fixed hardware buttons malfunction bug
-General bug fixesA 4.1.1 OTA-ja elkezdődött, Kanadai és Német VPN-en már le is tölthető.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz metal01 #2769 üzenetére
Két nagyobb hibára menet közben sikerült megoldást találni (fizikai gombok bug és instagram swipe bug), és a súlyosságuk miatt leállították a 4.1.0 OTA régióbővítést, és kihozták a 4.1.1-et, amiben ezeket orvosolták. (Tehát hasonló zajlik, mint anno a 4.0.2 és 4.0.3 esetében)
Ami miatt az indiai felhasználók enrage-t kaptak megint, mert hagyományosan ők az utolsók a régió OTA-ban (Indiában előírások vannak, 2016 január elsejétől csak úgy lehet eladni telefont, ha van benne GPS és un. pánikgomb, amit megnyomva a rendőrség azonnal értesítést kap a telefon GPS koordinátáival együtt, ez alapvetően a nők elleni támadások jelentésére szolgál, illetve ezzel együtt elvben visszatartó erejének kellene lennie - viszont emiatt az Indiai update-nek ezt a képességet is tartalmaznia kell), és ők még a 4.1.0-át sem kapták meg...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Starz561 #2771 üzenetére
Tisztázzuk:
OOS 4.0.2 / 4.0.3 -> Android 7.0
OOS 4.1.0 / 4.1.1 -> Android 7.1.1Tehát akkor neked most OOS 4.0.3-ad van? Fel kell raknod a 4.1.0-át, és utána fogod tudni megkapni a következő, 4.1.1-es frissítést. A frissítések egymás után, sorban jönnek, nem fogsz OTA-n a 4.0.3 után 4.1.1-et kapni.
-
Starz561
tag
És fent is van a 7.1.1. OOS 4.0.3 ról egyből 4.1.1 re frissített szerencsére.
Eddigi pozitív a tapasztalat, lehet placebó de mintha picit még smooth-abb lenne az egész telefon.[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
félisten
@metal01: WOW milyen informált vagy. Ilyenekről (pánikgomb) még csak nem is hallottam
Én is akkor találkoztam vele, amikor a hivatalos fórumon mindig téma volt, hogy az Indiaiak mennyivel később kapják meg az OTA-t. Valaki felfedte, hogy az Indiai piacra szánt szoftverek pár dologban eltérnek, és ez a pánikgomb az egyik dolog. Elkezdtem utána olvasni, és akkor világosodtam meg. Hivatalos OOS verziót nem is adhatnak ki Indiai régióra, hogy nincs benne ez. Márpedig az Indiai piac fontos a Oneplus-nak, nem véletlen, hogy az Youtube-on is sok Oneplus elemző / tesztelő videó Indiai arcoké...
@AcCEsS: A "fizikai gombok bug" mi volt Cifu?
Többen jelezték a hivatalos fórumban, hogy a 4.1.0 verziónál a fizikai gombok (hangerő és a lenti három) kapacitív ill. fizikai gomb nem reagált semmire. Pár emberkének megoldást hozott egy full wipe, pár emberkénél ez után is előjött a dolog.
@qnadam: emea, eu, ce, hu, bp, újpest
elvagyok nélküle, csak furcsa.Tényleg furcsa. Mikor indítottad újra a telefont utoljára?
Ha újraindítás után se dobja fel, akkor szvsz majd egy Opera VPN -> Germany VPN beállítást is nézz meg.Már ha szeretnél frissebb verziót.
-
félisten
válasz vicamuso #2781 üzenetére
Ez alapján azt tudom elképzelni, hogy valamiért a 4.1.0 frissítés első köréről lemaradtatok, és amire sorra kerültetek volna, már le is állították az OTA terjesztést. A 4.1.1 pedig még nem érkezett meg hozzátok.
Két opció marad:
1.: Vártok, hogy a 4.1.1 megérkezzen (pár napon belül várhatóan).
2.: Opera VPN, Kanadára vagy Németországra állítva.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Roland06
aktív tag
Üdv
Rootoltra twrp alól feltelepíthető frissítés van már valahol? -
félisten
válasz Roland06 #2787 üzenetére
Ha a 4.1.0 van fent, akkor elég az OTA. Ha régebbi, akkor célszerű a teljest. (Sajnos ha a link rossz, akkor másikat kell keresni, de egyébként szokták frissíteni, tehát lehet, hogy hamarosan javítják)
Esetleg ha régebbin vagy, akkor a 4.1.0 teljes és utána a 4.1.1 OTA.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
svarc86
csendes tag
Angliaban meg igy allunk... 😐
-
félisten
válasz Szedált #2792 üzenetére
Mielőtt ilyesmit kérdezel, esetleg próbáld meg használni a keresőt. Ott van, asztali nézetben jobb oldalt felül, beírod, hogy üveg és ez lesz az eredménye.
Eleve hamarabb meg is kapod a választ a saját kérdésedre.
-
adamfriday
senior tag
Frissült a gyári OnePlus launcher.
-
kantortomi
csendes tag
válasz adamfriday #2796 üzenetére
És mi változott benne? Vagy nem próbáltad? Mert múltkor, amikor kiirtad, hogy frissültek alkalmazások, azon a linken, feltettem a frissebb galériát, arra az abbahagyta a normális, ámde buta működést, és csak egy reset segtett, mert nem tudtam root nélkül megjavitani.
-
XenHai
senior tag
válasz kantortomi #2797 üzenetére
• App shortcuts
• Swipe up drawer
• Translucent dock -
BOANerges
tag
válasz adamfriday #2796 üzenetére
Köszönjük! 😊
[ Szerkesztve ]
SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
adamfriday
senior tag
válasz kantortomi #2797 üzenetére
Ígérem legközelebb jobban megírom az alkalmazást mielőtt rádkényszerítem, hogy telepítsd.
@BOANerges: szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs