- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz snyper990 #2049 üzenetére
Merthogy nagyobb órajelen az ugye gyorsabban végrehajtódik, így az időtényező bekavar. Ha pedig normálisan van megírva egy app, akkor normálisan használja a procit is, nem pörgeti feleslegesen.
Ott van a a fránya link, abban további linkek, levezetések, kommentek. Ha érdekelne a téma, végigolvasnád, és látnád, hogy a felhasználói tapasztalatok nem támasztják alá az elméletedet.
Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy szerintem kevesebbet nyersz az órajelek állítgatásával, mint amit mondjuk a kijelző fényerejével tudsz spórolni.
Megbocsáss, de látszik, hogy még nem próbáltál semmi ilyen mélyebb machinációt egy telefonnál.
1.: A CPU alacsonyabb governor értékekkel való futtatása a felhasználásnál jelentkezik, nézz meg, hogy még egy sima Facebook görgetés közben is max. frekin pörög a CPU, holott több száz Mhz-vel alacsonyabb frekin is ugyanilyen sebességgel el tudja látni a feladatot. Tehát ez a használatkor jelentkezik.
2.: A képernyő fényerejének visszavétele akkor opció, ha megoldható - fényes nappal nem sok hasznát veszed például.
A következtetés egyszerű: az ilyen megoldásokat célszerű párhuzamosan használni. Kikapcsolod a GPS-t, Bluetooth-ot, Wifi-t, ha nem használod, olyan automata (vagy kézi) fényerőt lősz be, amely még jól látható, de ugyanakkor nem túl fényes képernyőt eredményes, és még közben a SoC sebességét is a visszaveszed.
Tehát nem vagy, hanem és.
Végső érv pedig: nézz meg az XDA fórumokat. Franco kernel:
Blue Spark kernel / Dirty Unicorn rom:
Tyranus kernel:
Döntsd el magad, van-e értelme...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
snyper990
őstag
Ő mikrovezérlőről írt, nem mikroprocesszorról/soc-ről. Azoknál nem elképzelhetetlen szerintem.
@Cifu: Annyi időm nincs, hogy az egészet végigolvassam.
Persze, ezekkel a módszerekkel lehet spórolni, én csak arra lennék kíváncsi, hogy összehasonlításban ezekkel mekkora része van annak, ha alacsonyabb órajelen pörög a proci. Mert szerintem nem túl sokat, főleg egy spórolásra is tervezett architektúrával. De lehet, hogy tévedek. Mindenesetre szépen elbeszélünk egymás mellett
Nekem megfelel így, ahogy van. Tervezésnek megfelelő beállításokkal használom a készüléket, úgy, ahogy azt nálam okosabb emberek megálmodták. Saját tapasztalatom szerint nem érdemes megjavítani, ami nem romlott el. De mindenki azt csinál, amit akarSzerk.: ja igen, továbbá tényleg szép diagramokat lehet rajzolni a módszerrel, bár azok a valós használati értékről nem sokat árulnak el
[ Szerkesztve ]
-
magyarl
tag
válasz twollah1976 #2044 üzenetére
Ezt is csekkoltam, ugyan az a fényerő, mint a gyári app.
Ellenőrizheted magad is: gyári fotó appban ha vakuval fotózol, elsőnek a csökkentett fényerővel keresi a fókuszt, majd bumm, teljes fényerővel villant a képhez.Logikus hogy védelmi okokból van lekorlátozva, de érdekes, hogy más telefonoknál még nem tapasztaltam ilyet, és szerintem az sem gyakori, hogy a zseblámpa miatt égett volna ki a LED.
Nice to have feature lenne, ha legalább manuálisan lenne lehetőségünk ezt felülbírálni.
[ Szerkesztve ]
SONY KDL-43W755C
-
snyper990
őstag
válasz magyarl #2056 üzenetére
Nekem ezelőtt ZTE Grand X In-em volt, azon egyáltalán nem lehetett zseblámpaként használni a vakut. Kb. 1 mp-re felvillant, aztán kialudt bármilyen zseblámpa appal.
A LED "kiégése" nem túl valószínű, inkább szerintem azt próbálják megakadályozni, hogy az alaplapban tegyen kárt -
Avicularia
veterán
-
veterán
válasz Black_Death #1780 üzenetére
ebbe belecsúsztam én is, de nem mindegyikkel. széchenyi fürdőben és duna plaza mozi büféjében nem ment. másutt viszont simán jó, bár a kártya picit mintha gyorsabb lenne.
hanyas vagy, te disznó?
-
francia63
csendes tag
Sziasztok!Atolvastam minden idevago bejegyzest.Minden olyan alkalmazast ugy allitottam be(a Vibert is),hogy ne kerjen Wifit.Es megis.Napjaban csillioszor kapcsolom ki,a keszulek meg vissza.Mar meg vagyok orulve.Hol lehet a gond?
-
SzlobiG
félisten
-
francia63
csendes tag
A Viber(is?) kepes arra,hogy allandoan bekapcsolva tartsa a Wifit.Arra lennek kivancsi,melyik masik alkalmazas az, ami ugyanezt meg tudja tenni.Mint irtam,kikapcsolom,majd teljesen ad hoc jelleggel valami ujbol bekapcsolja.Olvastam par hozzaszolassal korabban ilyen gondokkal kuzdo forumtars irasat,a kerdesere adott valaszok szerint jartam el,de eddig hiaba.
-
G4bi89
senior tag
válasz francia63 #2075 üzenetére
Látod is állapotsoron, hogy be van kapcsolva, vagy csak a akkumulátor statisztikában a beállításoknál ? Mert utóbbi bugos, szóval annak nem kell hinni.
A másik, hogy van ilyen ilyen beállítás elég régóta az androidban:
Nem lehet, hogy ez szórakozik veled ? Sose használtam, szóval nem tudom ténylegesen tudja-e így kapcsolgatni a wifit.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
gyalu 1
aktív tag
-
francia63
csendes tag
-
francia63
csendes tag
válasz twollah1976 #2081 üzenetére
Koszi,de nagy melo minden vackom menteni,ujra ra kni,mindezt meg hetekig roaming netet hasznalva.
-
válasz twollah1976 #2081 üzenetére
viber van? viber, beállítások, alktalános beállítások, alvó wifi kezelése: a rendszerbeállítások használata kapcsoló megvan?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
zhata
senior tag
válasz francia63 #2080 üzenetére
Sajnos ezzel én is így vagyok.
Már kétszer ébresztett fel éjjel Google bejövő üzenet, mialatt a repülőgépes be volt kapcsolva, de a készüléken nem látszott hogy aktív lenne a NET.
Régi ügy ez már, FR től és mindenféle gyalulástól (nálam) független.
A probléma az, hogy nálam ritka, és ezért nem találom az okát. -
twollah1976
őstag
Melyik rendszert használjátok?
4.0.3 vagy régebbi?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
francia63
csendes tag
válasz twollah1976 #2090 üzenetére
4.0.3.
-
twollah1976
őstag
válasz francia63 #2091 üzenetére
Érdekes.
Lehet, hogy tényleg rendszer újrahúzás lesz ebből.
4.0.3 van fenn, Viber, Disa, Hangouts és ha kikapcsolom a WiFi-t akkor az kikapcsolva is marad, nem kapcsolgat, nem megy fel a mobilnettel a netre a telefon.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest