- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz Avicularia #2847 üzenetére
Na én ezért nem frissítgetem a gyári appokat.
-
PistiSan
addikt
válasz magyarl #2817 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, meg tudom erősíteni amit írtál!
Beállítottam ahogy írtad a dolgokat, a készenléti fogyasztás drasztikusan lecsökkent.
Kár hogy nincs olyan app, ami ezeket kiszűri, és egy helyen lehetne kikapcsolni az összes appban ezeket, kicsit sok idő volt végig menni minden appon, de végül is megérte úgy gondolom.
-
eeent
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken érkezett meg a telefonom, X-ről váltottam.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen tokot használtok? A X-hez egy beledugós-kihúzós bőr tokom volt, másfél évig szépen szolgált, viszont mivel a T-n kiáll a kamera, nem olyan kényelmes a használata. Illetve az éleken 1-2 szöszt is összeszedett.Gyári bambusz tokkal és a gyári fóliával szerintetek mennyire lenne védve a telefon? Használja valaki hasonlóan?
Flip tokokkal milyen tapasztalatok vannak? Nem lesz ormótlan tőle a telefon?
Az X-ről a másfél év alatt nem jött le a gyári fólia, fel sem hólyagosodott, a széleken is jól takart. Látom, hogy itt elég sok fajtával -fólia/üveg- próbálkoztok, ilyen hamar lejön a gyári?
Köszi!
eeent -
Starz561
tag
Hali. Én ezzel a tokkal használom lassan egy hónapja. Eddig nagyon bevált, rendesen védi a telefont és nem lett tőle nagyon bumszli. (Volt már le ejtve benne elég rendesen és semmi gond nem volt.)
Fólia ügyben pedig sok ebay-es üveget próbáltam de egyiksem volt jó. A gyári fólia van még rajta amivel jött.. Kissé már karcos de semminél több.. Illetve egészjól fedi a kijelzőt, nem buborékos és nem mutatja jelét annak hogy le akarna jönni, stb..[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
macii97
senior tag
[link]
Megjött a 200 Ft-os sima műanyag fóliám. Pont ugyanaz mint a gyári darab, széltől szélig ér, persze ennek sem tapad le a legszéle, 1-2 mm levegős, de legalább nem a kijelző közepén, illetve nekem pont ilyen volt a gyári is. Most berendeltem még 2 csomaggal, ennyi pénzért ha kell kéthetente lecserélem. -
veterán
-
magyarl
tag
válasz PistiSan #2858 üzenetére
Szia!
Örülök hogy neked is bevállt ez a módszerHa jól tudom a wakelock-ok praktikus limitálására, tiltására lenne jó az Amplify program, de sajnos annak xposed kell, ami elvileg még nincs stabilan működő Nougatra
(#2862) Tarokk79
Sajnos a root kell, de szerencsére OnePlus esetén ezt nem üldözik, garivesztéssel sem jár.
Ezért szoktam új tulajoknak javasolni a root-ot kapásból, mert akkor később nem kell csak emiatt gyalulni a rendszert.[ Szerkesztve ]
SONY KDL-43W755C
-
félisten
válasz magyarl #2864 üzenetére
Ezért szoktam új tulajoknak javasolni a root-ot kapásból, mert akkor később nem kell csak emiatt gyalulni a rendszert.
Viszont a banki alkalmazások (legalábbis az OTP és a Rafi esetén) ugornak...
(Igen, tudom... van rá megoldás...)
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Vacy91
újonc
Köszi, ezt tettem fel, tesztelgetem.
PixelPhone Dialer & Contacts[ Szerkesztve ]
-
-Gerzson-
aktív tag
A szelfi képeknél a gyári appal tükör fordítottak lesznek a készített képek. (kavazs ttotídrof) Hol lehet ezt visszaállítani?
-
Boda81
csendes tag
Üdv
Ha esetleg tapasztalt már ilyet valaki akkor szívesen venném a segítségét.
Ha fülhallgatót dugok a telóba nagyon halkan szól hiába tolom max-ra a hangerőt akkor totál elnémul, miközben a hangerő növelésére semmit nem reagál csak maxon elmegy a hang...
Több fülessel is próbáltam és azokat pedig próbáltam más eszközökkel és igen eddig ezek mind működtek a telóval.
Köszi, ha esetleg van ötlet -
kano
nagyúr
A Magisk Hide megoldja a problémát.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
magyarl
tag
Minap érkezett meg egy olcsó, de ahhoz képest meglepően jó minőségű áttetsző szilikon tokom
Ebay linkTapintása szokásos tapadós, gumiszerű. Pereme kicsit fölé emelkedik a képernyőnek. Plussz pont, hogy a precízen illeszkedő kamera is kapott ilyen peremet, így sík asztalra rakva a telót csak tokkal érintkező felületek vannak.
A gombok a tokon keresztül nyomva is kiválóan működnek, a csúszka is jól hozzáférhető maradt.SONY KDL-43W755C
-
veterán
válasz magyarl #2884 üzenetére
szerintem ilyenem van nekem is. arra jó volt, hogy hirtelen megvéve véfje a telefont, amíg nincsenek itt a rendes tokok, csak bántják a kezemet alul a kivágások, plusz a gyári töltőkábel csatlakozója nagyobb, mint a kivágás alul, ezért a stabil csatlakozáshoz le kell venni a tokot.
hanyas vagy, te disznó?
-
boros44
tag
Én ilyen tokot használok: [link]
Vékony, jó tapintása van, jól néz ki és olcsó is. -
félisten
válasz boros44 #2887 üzenetére
Csak nem védi sem a telefon tetejét / alját, se a képernyőt... Ez a bajom a gyári tokokkal is.
Most két ilyen vékony tokot rendeltem, igazából tartaléknak - Az Orzly tokom ugyanis kopik és opálosodik lassan...
-
boros44
tag
Én utálom a vastag, bumszli gumis tokokat. Elrejtik a telefon szépségét. Nem is túl prémium érzés a gumis tapintás. Én inkább használok egy vékony és elegáns tokot. A telefonra pedig különösen vigyázok. Amikor megjelent az Android, én már akkor beszálltam ebbe a világba és még soha nem tört össze egy telefonom se. Én úgy gondolom, hogy aki kellően vigyáz rá, nem töri össze.
-
-igu-
addikt
Tapasztalatok az Ultimate Shield fóliával:
- 3 hónap után a külső élekre ragasztott fólia a sarkoknál felvált, le is kellett szednem végül,
- 4 hónap után a kijelzőre ragasztott fólia elkezdett felhólyagosodni,Egyelőre nem bántam meg, hogy ezt választottam szilikon bumper helyett (főleg, hogy van még egy teljes csomag itthon), de sokkal többet vártam tőle,
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
félisten
válasz boros44 #2890 üzenetére
Én "sajnos" használom a telefont, az elmúlt 7 évben 2 Motorola Defy és egy Zopo ZP998 került veszteséglistára. Könnyű mondani, hogy vigyázol a telefonra, ha zsebben hordod akkor előfordul, hogy kocsiba kiszálláskor, székből felálláskor esetleg kibukik. De a munkahelyemen "menetrend szerint" látom ahogy a kollégák kezéből kicsúszik a telefon, vagy az asztalról véletlenül lesöprik, stb. (általában iPhone az áldozat, és "nem aggódnak", mert vettek inkább rá biztosítást...). Sajnos ez ilyen.
Nekem nem ér annyit a szépség, hogy egy óvatlan mozdulat (pl. az egyik Defy az asztalról lett leverve, az USB kábel rántotta magával, mikor egy fiókot kihúztam, és a fiók szélébe beleakadt a kábel) miatt esetleg használhatatlan legyen a telefonom...
-
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy ASUS Zenfone 2 ZE551ML-t hasznalok nagy megelegedessel (4GB RAM), am attol fuggoen hogy mi az alabbiakra a valaszotok, lehet csaladon belul maradna, es 3T-re valtanek ZF3 helyett.
- Ha jol latom ez hivatalosan nem kaphato Magyarorszagon (nem ugy mint anno az OP1 es most a ZF3).
- Joval erosebb mint barmelyik hasonlo arfekvesu tarsa, am a garancia - es igy az, hogy nincs magyar kepviselet - elriaszt. Jo hogy van 2 ev az EU modellre, de ha valami gond van akkor mehet vissza, bar gondolom ez akkor a gyarto koltsegere. Ugye?
- Ha valami gond van, akkor milyen gyorsan javitanak?(Mondjuk allt mar telefonom a TMX-ben egy honapig, ugyhogy meg vagyok edzodve )
- A gyari rendszer amivel jon, az mennyire stabil?
- Az EU-s oldalrol rendelt cucc minden esetben tudja a B20-t?
- Van valami amire figyelni kell a keszuleket illetoen?
- Van szeriahiba?Koszonom!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Neil Watts #2893 üzenetére
Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne. Amikre nincs:
- Ha valami gond van, akkor milyen gyorsan javitanak?
Itt a topicban nem volt még téma. A Oneplus 3 topicban volt olyan tapasztalat, hogy egy hét alatt visszakapta a telefonját.
- A gyari rendszer amivel jon, az mennyire stabil?
Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?
- Van szeriahiba?
Nincs ismert szériahibája.
Többen panaszkodnak arra, hogy wakelock előfordul ill. a Google valamelyik appja, alkalmazása beragad, erre többféle megoldás volt / van, a topicban megtalálod őket. Viszont ez nem a telefon sajátja, hanem az Androidhoz köthető probléma.[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne."
Igen, kozben elolvastam, csak elobb jart a szam mint a kezem. Bocsanat!
"Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?"
Regebbi kozepkategorias Samsung, Motorola illetve Lenovo (Vibe Z2 Pro) tapasztalataim alapjan nem ajanlom senkinek hogy megtudja. Privatban szivesen meselek ha szeretned, illetve barkinek, csak nem szeretnem szetoffolni a topikot.
A ZF-em rendszere az elso amire nincs panaszom.
"Nincs ismert szériahibája."
Rendben, koszonom!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem mindenki tudna felhozni negatív példákat az Android / OS varázslatokra, szerencsére az adott telefonnál nem jellemző az ilyesmi, de mivel eleve egy flagship telefon, ezért elég nagy blama lenne, ha ilyesmivel találkoznánk.
-
boros44
tag
válasz Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem a OnePlus-nak van az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb szervíze. Futár felveszi tőled és vissza is hozza, nem kell neked utánajárnod és pénzedbe sem kerül. Én egyszer garanciáztattam, akkor 5 nap volt az egész.
-
plejik
addikt
NA kollégának berendeltünk egy Fekte OP3T , kíváncsi vagyok milyen lesz. Esetleg valaki vett már itt? Milyennek tűnik a fekete festés minősége? Ha jó, lehet Én is inkább rendelek egy feketét.. Hardveresen úgy is bőven elég egy darabig.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs