- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Kb. ilyesmire számitottam. A belépő Olympus gépeknek sosem volt jó képminőségük, az FE széria elég gyenge. Volt már a kezemben asszem 3 féle is, például az FE-170 képei egyszerűen pocsékak, a video módja kritikán aluli, de az FE-280 se volt jobb. Én mindenkit óvnék tőle. Ráadásul foggal körömmel ragaszkodnak az ósdi XD kártyához (bár újabban már legalább adnak a gépeikhez adaptert) a Fujifilm már rég elhagyta ezt a tipust. Ha mindenkép Olympus akkor legalább az Mju széria, de inkább valami más gyártó...
-
Fryskitt
addikt
Az Oly belépő gépei (FE széria) sosem volt túl meggyőző. Ebben a szegmensben a Canon A széria, esetleg PAnasonic.
-
Laci_a_Paci
tag
Köszi, jó h olvastam a tesztet, a barátnőm pont ezt szúrta ki magának... de így legalább van fogalmunk róla h mit is akar(t).
-
A Fototrendes tesztek nagyon frankók, de vegyél már légyszíves egy másik billentyűzetet MLaca!! Vagy csak próbáld meg letakarítani. Makróra nagyon jó teszt de egy kicsit "undorító" szvsz
Ja és makrónál egy újságpapír oldalt is fotózhatnál! Az klasz lenne. -
AS
félisten
Más gyártóknál a videó felvétel egy vicc.
Annyira ez nem jön be. -
atike
nagyúr
Hát. Nekem nem jön be. Alap. Maradok a Samsung WB550-nél. Képminőségben jobb, mint ez (bár az sem tökéletes), videóban messze profibb, és 24mm-es nagylátószögű... Nyami.
Bár nem is ez az árkategória.
A teszt az viszont jó, tetszik! Alapos és részletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest