Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz ollie #6 üzenetére

A halom. :( Inkább vettem volna az árukból egy kiló valóban jó játékot a CDGalaxis augusztus eleji Electronic Arts zakciójában. :O

Egyébként a következőket tartamazta:
    Commandos Pack 1/1.5/2/3 - jó, szép, ügyes, alapmű meg minden, de kezelhetetlen, néhol bugos, és mikor megtudtam hogy a 3-ban a kamerakezelést direkt oldották meg így, hát az agyam eldobtam
    Space Rangers 2: Reboot - blöeeeh :((( Master of Orion 2-t rongyosra játszottam, Imperium Galactica/Pirates/X2/Freelancer megvót, de ezmiez? Gagyi(végre egy játék amit őszintén legagyizhatok :D ) Elite klón "webböngészős"(!!!) stílusban, átverős Earth 2140 stratégia résszel
    Chrome + Chrome: Specforce - jópofa lett volna mondjuk 2002 környékén, ma már kevés és idegesítő
    Clive Barker's Jericho - ezt nem teljesen számítom ide, csak lusta voltam egyenként kopipésztelni, egyébként közepesen tűrhető
    Soldiers: Heroes of World War II - nagyon cuki Men of War előd, jó küldetésekkel, jó fizikával, de mára megrondult, ő is kivétel
    Star Wars: Empire at War Gold jópofi az űrharc rész, egyébként igen csak felejthető
    Half-Life 2: Episode Two - leginkább Synergy miatt, de azóta beláttam hogy csak amiatt nem érte meg, 3 éve virágboltban végignyomtam, hát azóta emlékszem gyakorlatilag mindenre :B
    FlatOut Ultimate Carnage - helyenként még akár élvezetes is, de amennyit használom tök fölösleges volt
    Red Orchestra - ha csalódtam még játékban.. :Y Realizmust meg keménységet megértem, de ennyire még nem frusztrált játék. Számoltam, az első 25-30 halál úgy történt meg, hogy nem is láttam a támadót. :DDD Mikor végre sikerült szkórolni, hát abban sem volt köszönet. A másik ami érdekelt, a tankos pályák, az meg egy az egyben Battlegroup 42 Battlefield 1942 nagyobbacskamod/kváziújjáték utánérzés, csak lényegesen gyengébben és kevésbé élvezhetően megvalósítva. :(
    Lead and Gold: Gangs of the Wild West - egy játék ami akár jó is lehetne, ha lehetne vele játszani. Még lengyel és német szervereken is 200 feletti ping(dedikált szervereknél! :Y nem P2P mint kezdetben) de igazából tök mindegy, mivel az átlagban böngészhető ~15 szerverből jó ha egyre felenged, akkor is lagfeszt van játék helyett. :(((

Az még hagyján, de a robot pipikhez hogy jutok hozzá? :P

• 7

addikt

válasz ollie #2 üzenetére

Meg idekinn dolgozom USAnkaban par napot, ugyhogy nem surun, de azert neha felnezek. :)

@kraftxld: Vedd meg, 6 USD nem kulonosebben nagy penz. :)

Új hozzászólás Aktív témák