- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
Mivel a három létező prototípusból kettőt már magam is viseltem (egyet itthon egyet pedig egy nemzetközi kiállításon volt szerencsém kipróbálni) én nem nevezném akkora vaporware-nek, mint mondjuk egy Duke Nukem Forvere-t amire én is vagy kb. 15 évet vártam, mire rájöttem, hogy kár volt... ennél a cuccnál, ha harmincévet kell várni egy jó termékhez, tapasztalatból mondom hát, hogy ez nekem akkor is megéri majd, már most is tudnék/tudok VR- valóságban munkát vállalni, de egyelőre mindenféle körülményes módokon kell megvalósítsam jelenlegi igényeimet... és hát 2014 kicsit kellemetlen ez nekem így, hiszen ez mégis csak a jövő vbagy mi... nem?... akinek meg nem való a VR, mer'minek, az meg majd úgyse használja majd, de addig is aki Geek és teheti, azért a Simhouse-nál próbálja ki, mert hátha nagyobb fantáziát lát majd benne mint a 4K-ban meg a 3D-ben...
-
pakriksz
őstag
akkora vaporware ez az OR hogy inkább rendeltem egy ps3 eye-t fejkövetésre
(mert ez a legjobb fps-t tudó usb kamera), ahelyett hogy erre várjak...
-
Glomgold
tag
Videón is látható a cikk témája, itt érdemes megnézni:
[Oculus Crystal Cove videó] -
Glomgold
tag
A beharangozott árral és a jelenleg kilátásban lévő javításokkal(nausea-problem's been solved) és új fejlesztésekkel (orientational&positional tracking, 3D OLED screen with high resolution, wireless HMD, etc... ) a CV1, de még akár a DK2-vel szemeben sem lesz esélye sem a konkurenciának ... úgy tűnik nyugaton is árérzékenyek a fogyasztó...? (a SONY 900 dolcsis próbálkozásaival messze elbújhat emellett például... esetleg az nVidia fejlesztéseiben még van fantázia, lásd: https://www.youtube.com/watch?v=deI1IzbveEQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-book olvasók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest