- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Nokia DCT-3 tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Ez eddig a legéletképesebb koncepció a hajtogatható "telefon"-ra. Tartóssága kérdéses számomra, na meg az ára egyenlőre kizáró tényező.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
sohajda90
tag
Kezd nagyon Windows Phone feelingje lenni ennek a Huawei vergődésnek. Azt már a Microsoft példájából láttuk, hogy le lehet tenni bármilyen jó készüléket az asztalra (Lumia 920-930 vonal) akadás- és fagyásmentes rendszerrel, jó kamerával, ha az alap appok támogatása hiányzik akkor a szélesebb vásárlótömeg belátható időn belül úgyis el fog pártolni, bármit tesz a Huawei, bármennyi pénzt is öl bele...ott sem az volt a probléma, hogy a Microsoftnak ne lett volna elég tőkéje amit pumpálhat bele, ha nem éri meg a fejlesztőknek nem fejlesztenek rá, ha mondjuk a Google kötelezi őket, hogy válaszannak hol teszik elérhetővé a progjaimat: Google Play Store vagy Huawei App Galery a nem kina specifikus appok esetében nem lesz kérdés a kiemenet...persze ettől még ahogy felettem is írták "butatelefonként" lehet őket használni, de ki válogat butatelefont a 600.000 Ft-os árkategóriában...szintén Nokiás példa de ebbe anno a Vertu is beledőlt...
Ui.: persze ettől még Kínában lehetnek piacvezetők, amivel még globális szinten is megmaradhatnak top4-top5 gyártónak, de a világ többi részén így nincs értelme erőltetniük az ottani piaci igények szintjén versenyképtelen konstrukcióikat...
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Volt már rá példa mégis.
És frissítés után is előre tudják tenni a cikket.
Igazából semmi új sincs a hírben. Több MA hírből simán össze lehet ollózni. Végülis a mate 30 bemutató után már ezt nyilatkozta Richard Yu is.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
Nem igazán követi senki a régebbi híreket..
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
7Heads Drago
veterán
Ezért egy cikket lehozni? Elég lett volna bármelyik régebit frissiteni.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
xZer0kidx
senior tag
Ha butatelefonként használod akkor valóban nem katasztrófa az aosp. Azonban a tied nem az még akkor sem ha ide-oda nem vagy bejelentkezve. A gyári programok is használják a google play keretrendszerét pl. Samsung esetében mondjuk a bixby home a térképet.
Plusz ha kiadok egy telefonért 600.000Ft-ot akkor pl. tudjak letölteni rá egy spotify-t, a smartbankot, tudjam alternatív appok nélkül nézni a youtubot, megosztani a dolgaimat a drive-on és navigálni valahova a térképpel. Nincs mindenre gyári megoldása a samsungnak sem.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
addikt
válasz Vikitorony #7 üzenetére
Mert nincs playstore, azaz nincsen banki alkalmazásod, youtube-od, térkép, stb.. Ezek nélkül nem sok értelme van ma a droidnak.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Vikitorony
tag
"Egyelőre úgy tűnik, hacsak nem történik előrelépés a két fél között, a Mate X is nélkülözni fogja a kínai piacon kívül mindenhol elég fontos alapszolgáltatásokat és alkalmazásokat."
Ez vajon mit jelenthet? Mi számít fontos alapszolgáltatásnak?
Sosem volt még dolgom AOSP-os készülékkel, így elképzelésem sincs milyen lehet. A céges telefon Android-os, így kénytelen vagyok használni, de semmi privát dolgom nincs rajta beállítva, így a Google Play Store-ba se vagyok belépve, a gyári Samsung cuccokon kívül nincs rajta semmi "extra".
A Samsung féle Galaxy Store-ból frissítettem néhány alkalmazást, meg időnként a Play Store-ból is frissítem a gyárilag feltelepült app-okat.
E-mailezésre a Samsung megoldása van beállítva, telefonáláshoz megint csak nem kell a Google...Szóval miért olyan óriási nagy katasztrófa, ha AOSP készüléket kell használni a Google szolgáltatásai nélkül?
-
forgonati
őstag
Amíg nem tudnak kifejleszteni olyan anyagot a kijelzőre ami hajlik is meg karcálló is, addig halott ez a koncepció. Az, hogy maradandó nyomot hagy a kijelzőn ha véletlenül erősebben nyomod meg a körmöddel, az egy vicc. Ez a Huawei megoldás meg, hogy összecsukva kinn van a kijelző... Pfff
Keelah Se'lai!
-
xZer0kidx
senior tag
Amióta megvan az M10pro és életem első 6" kijelzője azóta a laptopot szinte elő sem veszem. Utazás közben, ágyban, fotelban kényelmesebbnek tartom a telefonos tartalom fogyasztást, emailezést, stb. Ez a koncepció miután kinövi a kezdeti hibákat és mérséklődik az ára, a megnövelhető kijelzőjének köszönhetően jó alternatíva "lehet" számomra.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kb arra a szintre jut, mint a 3D, csak előbb. Erőltetik ezt a összecsukható-kinyitható "izét", de mindent nem lehet lenyomni a vásárló torkán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, új Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest