- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
2-es nem az, hogy éjszaka locsolunk. Mindig éjszaka locsolunk. Hajnal előtt 1-2 órával.
A kérdés a mennyit locsolunk, és ennek idejét kell kikalkulálni a napi csúcshőmérsékletből. Ha viszonylag keveset kellene locsolni, akkor nem locsolunk, hanem eltesszük másnapra, és hozzáadjuk a következőhöz.
A kilocsolt víz mennyiségét a szórófejek működtetésének időzítésével lehet szabályozni.
Időzítés=mennyi ideig menjen a locsolás.
Smart akkor lesz, ha talajnedvesség érzékelőket teszünk le és annak alapján locsolunk. -
BatchMan
senior tag
-
BatchMan
senior tag
-
BatchMan
senior tag
Néha az ember akkor kap löketet a saját projekthez, ha látja más is küzd vele.
Nekem konkrétan a hangvezérlés nem tetszik, de a "user interface" kérdésére nincs egyértelműen jobb válaszom. Maradtam az okosteló felületnél, azt könyebb variálni. De nincs mindig nálam, mint a hangvezérlés.
Ha lenne e-ink / feketefehér LCD mini fogyasztással, browser funkcionalitással, az lenne a legjobb.
Nálam a fűtés és a kerti locsolás megy saját fejlesztésben. Alapelv, hogy ne kelljen vezérelni, b...gatni, találja ki amit ki lehet találni, legyen automata.
A hangvezérlést mindenesetre "eltettem" magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest