Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Nem a cég, hanem a környezet definiálja, hogy van-e korrupció, márpedig, ha a "verseny" természetes része akkor bizony az MS is alkalmazza légy nyugodt.
Nem véletlen az a rengeteg IT-s ilyen-olyan konferencia, ami nem csak reklámtevékenység, és kapcsolatépítési funkciót lát el
Runner_fxr: Nyilván ok nélkül lett kimoderálva
-
Mercutio_
félisten
Hurrá, befutott a mai ügyeletes véleményvezér/megmondóember
-
Mercutio_
félisten
válasz
gtasystem #59 üzenetére
Már megbocsáss, de az újságírás arról szól, hogy adott esetben tényeket firtató kérdéseket tesz fel a riporter.
Az, hogy csak azt kérdezünk amit tőlünk elvárnak, és ha az államtitkár úr képtelen szóvivői feladatokat ellátni arra azt írjuk milyen ügyesen prezentálta a dolgokat, na AZ ami nekem eszembe juttatná a sötét ötvenes éveketMellesleg senki nem kötelez rá, hogy az it.cafe-t olvasd
-
Mercutio_
félisten
Nyilván azonos súlycsoportban vagy a moderátorokkal és a fórum szabályzatával, így lényeges leírnod, hogy te mit gondolsz ezekről
Én is mondok két opciót:
1. Elfogadod, hogy milyen szabályok mellett kommentelhetsz.
2. Nem fogadod el, és tudomásul veszed ennek következményeit.Annyira rugalmas és olyan tágan értelmezhető, hogy elvileg már erre a cikkre is rá lehetne húzni, hogy megsértette vele az objektív tényközlést.
Viszont amíg nem húzzák rá, addig csak a te véleményed/nézetedFélreértések elkerülése végett: Nekem se tetszik az MT, nagyon nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest