Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
BonFire, néztem a sajtótájékoztatót, ha én tudósítottam volna róla, nem írtam volna Nyitrai zavaráról, mert szerintem sem ez volt a lényeg, de jó lenne már konkrét dolgokról hallani.
Amikor Dajkó felrója, miért is nem válaszolják meg, hogy miért nem lehet online kérdezni a sajtótájékoztatón, megértem az alapból kritikus hozzáállást... A címválasztás, az államtitkár szereplésének értékelése azt a célt szolgálja, legalább ebben az iparágban, ezen a területen próbáljunk meg őszintén beszélni.
Amikor itt "politizálunk", tulajdonképpen Magyarország jövőjéről beszélünk/beszélgetünk, ha kérdezünk (ha kérdezhetünk), az adófizetők pénzének sorsát próbáljuk nyomon követni, s kizárólag informatikával kapcsolatban megyünk bele az ú.n. politikába, nem hiszem hogy ez probléma lehet egy normális országban.
Az előző kormányoknál is ez volt az alapelvünk, most is ehhez tartanánk magunkat. Ha lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest