Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeewap
tag
Áhh ezt nem hiszem el!
Elárulom, én nyertem meg a telefont, csak az a gond hogy miután elkérték a címem és vissza is válaszoltam, megírták hogy sajnos Magyarországra nem küldhetik, csak UK-ba. És hogy elnézést meg minden. Egyszer nyerek végre, nagy öröm, aztán tessék. Szívesen kifizetném a postát, de azt se lehet.

-
Teszla_
senior tag
Igen, én is erre a részre utaltam. De ez csak a játék részre vonatkozik. A widget letöltésre szerintem nem, mert mintha láttam volna, hogy már egy magyar is nyert egy telót a letöltéssel
Legalábbis az e-mail cím első részét írja ki a nyertesek listájánl (és a játék eredménytáblázatában is). És eléggé magyarnak tűnt. Ezúttal is gratula neki.A letöltésnél gondlom nem kell minden nap letölteni, elég egyszer és azzal minden nap benne van az ember a nyerésre esélyesek között. Mondjuk így napról napra kevesebb az esély, mert egyre többen töltik le a widgetet
Kár, de legalább van esély. -
Teszla_
senior tag
Nah, én letöltöttem a Widget-et, játszottam is. De a játék bugos kicsit, mert néha nem ajánlotta fel, hogy menti az eredményem
Pedig már 1:16-ot is csináltam. De így is 43. voltam legutóbb 
Ha jól vettem ki a játékszabályzatból, akkor a játékkal csak UK állampolgárok nyerhetnek, mindenki más csak jót szórakozhat. Meg talán elsőnek is kell lenni, az meg nem egyszerű mutatvány. De láttam, van pár magyar is a listán
Az angolom azért nem százas, úgyhogy ha valakinek van kedve átbogarászni a szabályzatot, akkor leírhatná, hogyan lehet nyerni, és mi a menete. Szerintem másnak is jól jönne, mégha csak nagyvonalakba is lenne leírva magyarul. -
RaveForce
veterán
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
azért ez így,h senki elég erős túlzás ;)
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Bling95
őstag
De tényleg az Lg nagyobb belejött most a dolgokba
de jól teszik 
-
14adam
addikt
Azta,van ám pénzük,1 milliós nyereményjáték,meg mobilarenán is nyereményjáték,meg most még itt is
Hogy-hogy ennyire szórják a pénzt? 
-
Jadro
veterán
Kicsit nyomkodtam. Nem rossz! Bár a valós sebességet nem adja vissza, de teljesen jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár, de legalább van esély.

de jól teszik
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)