- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Ez tök jó, hogy a hardver így fejlődik androidra.. DE a szoftver egy laptophoz képest 0.. nincs egy normális office rá.. olyan mint a windowsos. Amivel egy érettségi feladatot is megtudok oldani. Ez még a legalapabb program... akkor nincs pl egy normális képszerkesztő. (pl mint a PS) És még sok egyéb. A játékok nem érdekelnek. Ez az egyetlen egy dolog ami nem érdekel. Szóval hiába jó a hardver ha nincs egy jó szoftver se hozzá. Pedig erre a hardverre már simán lehetne csinálni egy jó kis Photo Shop programot.. vagy egy office-t.. remélem amikor eljön a windows 8 az egy teljes értékű oprendszer lesz és vége ennek a h*lye androidnak.. szeretem én az androidot. nekem is van egy 7" tablet. az bőven jó amire kell. de ha vennék egy 10" tabot amit lehet billentyűzetre dokkolni attól azért jóval többet várnék el mint amit most tud.. főleg 200-300 ezerért.
Az én laptopom többet tud és kb 100k-ba se kerül már....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megvizsgáltuk az NVIDIA legújabb lapkakészletét: a Tegra 2 utódja szinte minden tekintetben felülmúlja az elődöt.
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest