Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Dual-Link DVI-vel van 144hz-is...(Dual-Link....2x 72hz-et bír a vezeték, én is azzal használom) A HDMI egy multimédiás szar, nem PC-hez való, hanem TV-hez, DVD-hez stb... (mondjuk a 2.0 már visz 60hz-et 4K-ban, úgyhogy szerintem 120-at biztosan visz 1080-ban, de olyan monitor meg nincs amin 2.0-ás HDMI van)
DP kényszer csak 1440p 120hz-nél lesz, de jobb is... Át kell térni DP-re.
Az NV világosan megmondta már, hogy G-Sync működéséhez mindenképpen DP kell, csak ott tud kommunikálni a VGA-val megfelelően...(a fent linkelt monitor az 1440p 120hz mellett G-Sync-el is rendelkezik, tehát több indokból is csak DP lehetőség van már ott...)
Milyen "Mz"? Ennyi helyen nem írhattad el a "hz"-et

-
BlackSoft
addikt
Azt hiszem itt még nagyon sokan nem láttak monitort belülről, csak kívülről. Nagyon sok esetben fém ragasztószalag erősíti az elektronika burkolatát a panelhez, nem az Asus a csóró, meg a silány.... Sőt van amikor nincs is odaerősítve, hanem a monitor hátulja szorosan illeszkedik, és az fogja közre a takarólemezt

-
BlackSoft
addikt
Én sem használok az input lag miatt... De a kép ettől még törik 144hz-en is sajnos (játék motorjától függ milyen gyakran, és mennyire zavaróan). Ezt a G-Sync megoldja input lag nélkül, tehát nem mondhatod rá, hogy hülyeség. Azt viszont el lehet mondani, hogy egy opcionális kényelmi funkció, ami nem mindenki számára szükséges.
-
BlackSoft
addikt
Hol védtem? Ha szerinted marhaság, akkor csak használj továbbra is v-syncet olyan input laggal, hogy közben kávézni is elmehetsz... Vagy törjön a kép 50 felé... Ez megoldja. Az más kérdés, hogy ki szeretne egy ilyent és ki nem...
(#17) csabika0001: Amikor a gariból visszajön egy ilyen termék, amit javítás során szétszedtek, akkor látszódni szokott feszegetés nyoma? Nem. Alapból nem nyúlok hozzá csavarhúzóval, mint a szakember a videóban

(#19) antikomcsi: Én is ezt mondom. Én inkább ezt a szerelgetést most kihagyom, pont az az új monitor miatt.
-
BlackSoft
addikt
Meg sem tudom számolni hányszor vittem gariba monitort, laptopot, TV-t úgy, hogy azt ha átvizsgálták volna 100%-osan, akkor elküldtek volna a fenébe. Az életben nem fogják észrevenni

(#7) Peter13: A monitor szerintem az összes eddigi funkcióját megtartja, valószínű minden ugyan olyan lesz az új PCB-vel, csak G-Sync is lesz benne.
A DP meg nem gond, mert G-Sync-hez DP kell, ez már le lett írva rég. Aki meg ilyen monitort vesz valószínű a kártyáján van DP is, úgyhogy nem lesz gond.(#12) ilyen_85: Aki nem tudja maga megoldani profi módon, az el fogja vinni szervízbe. De nem is hiszem, hogy nekiállna valaki egy ilyen műveletnek, aki még sosem csinált hasonlót, és csak annyit ért hozzá, hogy bedugja és működik, és örül nek

Ennek nem szabad nekifutni úgy, hogy nem vagyunk biztosak abban, amit csinálunk. Én gond nélkül elvégezném, ha nem jönne rövid időn belül gyárilag G-Sync-es monitor aminek egyéb adatai is sokkal jobbak, mint a jelenlegi VG248QE monitorom.
(#13) Petyyyyy: Ezt én sem értettem. Azt hittem az NV-nél kicsit nagyobb szakikat alkalmaznak

-
BlackSoft
addikt
Lenne is videóm róla....ha nem lett volna ez a CES-en: LINK
Eddig legalább 10db Prestigio monitort szedtem szét darabokra, majd raktam össze, és küldtem garanciába (ráadásul ugyan azzal a grailevéllel, mert nagyon nézik a monitoron a sorozatszámot
) és mind megcsinálták. Tehát nem ez lenne az első amit szétszedek, megvannak az eszközeim hozzá, és szívbajos sem vagyok még HDD szétszedésekor sem...A freesync-nek 2 laptop között semmi köze a G-Sync-hez, csak 1001x lett kifejtve még az NV és az AMD által is...
(#4) big-J: Külső tápos az NV pcb-je, ott látható a kis kerek csati helye, mint a laptopoknál stb...
-
BlackSoft
addikt
"Sokan már a kijelző felnyitásánál is elakadnak"
Hát akkor elég baj, hogy nekifogtak a munkának...
"A G-Sync modul beépítése nem éppen könnyű"
Szvsz semmi nehéz nincs benne, a videón a csávó elég béna egy-két dologban.
"Fontos kiemelni, hogy az ASUS VG248QE monitor felnyitásával a garancia elvész"
Ha meghibásodik a PCB, amit az nVidia-tól veszek, akkor arra az ő garijuk az érvényes.
Ha a panel hibásodik meg, akkor visszarakom a gyári PCB-t, és nincs az az Asus szakember aki megmondja majd, hogy szét lett valaha szedve a monitor. (feltéve, hogy meg tudjuk normálisan csinálni, nem mint a videóban a fenegyerek, ahogy lekapkodta azokat a fém ragasztókat
)
Tehát még a gari sem veszik el tulajdonképpen semmire, csak ha bénák vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- TP-LINK routerek
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest