- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, akkor ez pedig 3200dollárért... ha jól tudom, ez a plafon jelenleg... de mintha kilett volna már rakva itt a ph-n is egy cikkbe...
-
mephi666
nagyúr
linkeltem már előző kommentemben ezt az oldalt, csak nem volt feltűnő és senki nem nézte meg szerintem
ez csak 1példa arra, hogy bizonyos feladatokhoz mennyit jelent egy quadro... rengeteg ilyen tesztet lehet találni, vagy meg lehet kérdezni nálam 1000szer tapasztaltabb embereket, akik ilyen alkalmazásokkal dolgoznak, hogy miért jó pl a quadro a munkájukhoz... ha elég lenne egy 20ezer forintos kártya mindenhez, akkor senki nem venné meg a félmillásat... a cikkben szereplő 500dolcsis még olcsónak is számít
-
mephi666
nagyúr
itt van pl egy összehasonlító táblázat... cad/3dsmax/maya/stb-re kimondottan jó lehet ha egyszerre 4képernyőn dolgozhat az ember, mert (igaz csak amatőrként mondhatom) 3dsmax-ban képernyőből méret a lényeg
15"-on szórakoztam vele és majd meghaltam... egyik vesémet odaadtam volna szívesen, ha 4db 20" fölötti képernyőn "bűvészkedhetek"
a renderelési időről nem is beszélve, mert 750-es duronnal anno volt olyan pármásodperces videó, amit 512x384-ben 20percig renderelt a gép :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Diablo IV
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest