Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Hát ez a tipp nem jött be, már a maffiát is elérte a válság...
Holland döntő meg még nagyobb tévedésnek bizonyult, nagyot csalódtam bennük (őket is szeretem de csak a németek után)
Német drukker vagyok (alapban nem vagyok rajongó típus, szóval nálam a "jó lenne ha nyernétek szint" a maximum) és szerintem döntő után én fogok örülniDe persze az is lehet hogy tévedek...
Angol olaszon inkább angolt érzem egy fokkal erősebbnek, de ki tudja. Portugál spanyol jó kérdés... Németek meg remélem mindenkit tarolnak -
X3B6O0X
aktív tag
Az ukrán maffia kezében van az egész, így Ukrajna nyer
Szerintem Spanyol-Holland döntő lesz. Hogy ki nyer, azt már meg se merem tippelni... -
Иван
őstag
Angoloknak drukkolok, de a bajnokságukkal fordítottan arányos a válogatottjuk teljesítménye. Lengyeleknek is drukkolok, mert kis csapat, meg mert barátok. Orosz győzelemnek azért örülnék, mert hát orosz.
Igazából bárki nyerheti felőle, csak az olaszok essenek ki minél hamarabb. Franciák egy fokkal jobbak, de őket meg illik utálni, ha nem francia vagy.
SZERK:
Am hagyományosan német drukker voltam, de aztán az anglomániámmal áttértem az angolokra. Hollandok is szimpik még. -
danih
veterán
Németek... ö vagyis az a multikulti csapat a német mezben
-
Domxc
senior tag
Németország. Kicsit egyértelmű, szvsz. A felkészülési meccseket sorra megnyerték, csomó fiatal játékos (mint pl.: Schurrle, Müller, Özil, Götze), jó szövetségi kapitány. A Spanyolok inkább az olimpiára fognak startolni, plusz Villa sérült, Torres meg gólképtelen, több jó csatáruk meg Pedro-n kívül nagyon nincs, tehát ez itt bukta.
A Hollandok, pedig nálam sose volt egy nyerő gárda.A magán tippversenyünkön is rájük tettem, remélem bejön.
Ps.: Megjegyezném nem vagyok Német fan, sőt többnyire utálom azt a focit amit játszanak, de érzem, hogy a Spanyolok az idén meg fognak törni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
callmeakos #10 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
Germany...
de most nem tipp mix-ezek...Két éve a vb-n folyamatosan ellenük fogadtam, mindig nyertek, mikor meg rájuk, kikaptak. Rohadt szemetek
!
-
Szerintem az nyeri akit nem fizetnek le
-
darál0w
Jómunkásember
essssszpánnnnnyááááá
-
Löncsi
őstag
Sztem a Magyarok, mégis kinek szurkolnék ha nem a jó öreg Nemzetünknek ?
Oh, wait...
-
callmeakos
veterán
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Proxmox VE
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest