- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz Joachim21 #55 üzenetére
Nem a vita kedvéért, de én pont erről olvastam hogy a Huawei-nek nagyszabású előre törő tervei vannak a mobil piacon! Nem véletlen a saját procci, UI!
A Mediatek és tsa-i meg nemolyan rossz megoldások mint jópáran ezt kijelentik. A másik meg jóval olcsóbb megoldások mint a nevesebb társai és megfizethetőbb a szegényebb embereknek! -
Joachim21
őstag
válasz monti0222w #54 üzenetére
Huawei jobban érdekelt az ipari megoldásokban, mint a mobil piacon. Személy szerint nem szeretem a telefonjaikat. Médiatech és saját fejlesztésű SOC-ok sem nyerők nálam.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Joachim21
őstag
válasz monti0222w #52 üzenetére
Re3: Xiao...Mi(csoda)???
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
1. nincs padlón szóval nem kell felállnia, csak nem termel annyi nyereséget mint, ami volt régebben!
2. azért mert egy cég jóval kisebb, mint a másik cég, attól függetlenül tehet le az asztalra még a nagyok álltal készített, verseny képes készülékeket! Egyébbként nem is TUDNA a Htc versenyezni a Samsungal túl sok lábon áll a samu ahhoz képest ez olyan bolha és elefánt kép.
3. ezt nem tudom biztosan, de röhögnék rajta, ha pont valamelyik kinai dzsunkagyártó "ahogy írtad" nem is leelözné, de megszorítaná![ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
Nyugodjon mindenki le, a HTC soha nem fog talpra állni, legalábbis nem abban a formában, ahogy ma ismerjük a céget.
Még akkor sem lennének erre képesek, ha minden Samsungos konkurens cuccot alázó termékvonallal állnának elő. Egyszerűen nincs akkora marketing-gépezetük, ami ezen a piacon ma már alapkövetelmény. A HTC teljes értékének sokszorosát tapsolja el a Samsung egy-egy flagship termékének promóciójára.
Itt, a Samu által diktált piacon - az Apple-ön kívül - egyszerűen már csak az tud labdába rúgni, aki - hasonlóan a Samuhoz - keményen kereszt-finanszíroz máshonnan, ezt a kört globális méretekben nyugodtan leszűkíthetjük a Microsoftra, az Apple-re, a "futottak még" kategóriában a Sony-ra, na meg persze a Google-re, ha rájön, hogy be kell lépnie komolyabban is a készülékpiacra, ha nem akarja magát túlságosan kitenni a Samsung kénye-kedvének, és ugyanakkor nem is akar ázsiai dzsunkagyártók kedvenc platformjává degradálódni. HTC-nek át kell gondolnia a stratégiáját alaposan, ha nem akarnak eltűnni a tenger fenekén. -
Dr.FantastiK
őstag
igen, volt egy eleg hosszu ido amikor a fulukon aludtak a HTC-nel. versenyhelyzetben ilyet megengedni maguknak ?!?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
törölt tag
válasz monti0222w #47 üzenetére
Melyik mondatom utal rá? Amúgy kizárólag a mosógépem Samsung.
-
törölt tag
válasz Nuada herceg #39 üzenetére
Tehát aki neked nem szimpatikus, annál biztos van hátszél, aki neked szimpatikus, az meg tuti szembeszélben dolgozott...
-
daniel909
addikt
na de emberek! a one utódja nagyon szép lesz! nézzétek a leak képeket.
azzal megint adnak egy pofont a dizájn bajnok samunak.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
monti0222w
addikt
Az tény és való hogy nem a legjobb a Htc üzlet politikája, de viszont tényleg formailag szép mobilokat raknak le az asztalra mondjuk ez megint nézőpont kérdése! Viszont a javukra irható hogy próbálkoznak új dolgokkal pl.: a kamera ami még nem jött össze, de össze jöhet még az ha neki fekszenek még komolyabban v. pl a kijelző, ami egyike a legszebbeknek jelenleg a piacon! A másik, meg ha megnézzük bármelyik céget mennyi pénzből gazdálkodik, akkor igencsak billen a mérleg tudjuk jól, mely cégek fele! Gondoljátok el azt a piacot ahol csak 2-3 készüléket lehetne megvenni, szerintem ez gáz lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz Joachim21 #38 üzenetére
A HTV-nek nincs pénze ilyen díjakat vásárolni.
Én pont inkább a samura céloznék. Az S4 is elég sok díjat nyert,
na ott biztos volt hátszél. De végül is mindegy, ilyen alapon mindkettőnknek,
vagy egyikünknek sincs igaza...Viszont amik biztosra kiderültek.
Hogy meghajtjuk a soc-ot a benchmarkok futása alatt, hogy több pontot érjünk el.
Hogy fizetünk bizonyos fórumokon pár embernek, hogy rossz véleményt írjanak,
lehúzzák a rivális terméket. Ezek nem tűnnek fair játéknak, úgy érzem át akarnak verni,
azt meg nem szeretem...De elkanyarodtam a lényegtől. A HTC sajnos bénázik, nem hiába tart ott ahol van.
Viszont a one-al nagyot alkottak! Ennyi.Itt öregszem meg...
-
Joachim21
őstag
válasz Nuada herceg #36 üzenetére
Azt a sok díjat mind megvették. Ne mondjam el idehaza hogy lesz valami az év.... ha eleget fizetsz, az év legkeményebb fekáliája díját is odaítélik neked, és még meg is jelentetik pár helyen hírként... sajnos a díjak értéke ilyen szempontból nulla.
Onnan tudom, hogy előttem köttetett nem egy ilyen üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
Szerintem ez még édeskevés lesz ahoz , hogy kihúzza őket a csődből sajna... pedig elég jó "kis" cég a HTC
-
Nuada herceg
őstag
Ennyi!
Értem én, hogy ennek az oldalnak a fenntartásához is kell pénz.
És értem azt is, hogy a samsungnak van erre pénze, és rendes is, mert ad, támogat.
a HTC-nek pedig nincs.De attól függetlenül minek kell azt isteníteni, amelyik pénzel..
Maradhatnának objektívek.A one szerintem valami csoda... Gyönyörű telefon.
És ezt nem azért mondom, mert nekem is oneom van.
Hanem azért, mert ezt választottam, amikor volt több alternatíva is.Nem azért vettem, mert ez HTC... Azért, mert ez szebb nekem.
Meg kb. mindenkinek, nem hiába nyerte azt a sok díjat, meg lett az év telefonja.Egyébként meg hülye politikát folytat a htc. Nem tudom mit vártak a minitől meg a
maxtól... Meg ha arany árban mérik, akkor ne csodálkozzanak, hogy nem viszik.
+ 1-2 tv spot is elférne már, nem csak a stadionok plakátjain kéne találkozni a
brandel.(#35) daniel909 :
Kell valami, amibe beleköthetnek, mert másba nem nagyon tudnak!
[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
daniel909
addikt
lehet hogy az s4 jobb képeket lő, nem vitás. de azértt a one se csinál használhatatlan képeket. nem a legjobb, de simán használható.
akinek ez fontos az úgyis s4 zoomot vagy lumia 1020-at fog venni. szóval kicsit túl van lihegve ez a dolog. mintha vga kamera lenne benne..YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Paul119
addikt
Azért ott picit tobb is volt más soc pl,debil htc meg mtk procis borzalmakat 70-90k ert arról a kamerarol meg ne is beszéljunk amit a oneba bele raktak,forma terven szintén a htc.sem nagyon gondolkodik azt hiszik hogy meg prémium gyartok pedig kb zte szinten vannak
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
BenHans
addikt
válasz daniel909 #31 üzenetére
Pedig sztem nem elég, mert nem egy Nokia 6300-hoz akarom hasonlítani, hanem a vele egyidőben piacon lévő azonos árfekvésű konkurenciához. Ha egy Desire 501-ben van ez a kamera azt aláírom, de hogy pont a flagshipben...
Ez mondjuk tény. A Desire-t sem a fotói minőségéért szeret(t)em. Bár, mint szoktam mondani, nem volt szégyenkeznivalója a Galaxy S-el szemben.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
daniel909
addikt
de azért ne mondja már nekem senki, h nem elég. ha 8mpx lenne, senki nem rugózna ezen. marketing szempontból iszonyat bukás volt ez a 4mpx.
amúgy a htc-k sosem voltam kamera bajnokok, ez csak a hagyomány amit visznek tovább..YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
BenHans
addikt
válasz Joachim21 #29 üzenetére
A két gombhoz hozzá lehet szokni. A blinkfeed elég hasznos és fejlődött is azóta, és ha jól tudom kikapcsolhatóvá tették a legújabb updateben. Felesleges szoftvereket én már HOX-on is lazán letiltottam.
A kamera közelre jó, de még abban sem a legjobb. A konkurens megoldásokhoz képest sehol sincs. Egyértelműen a kamera a One gyengepontja.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Joachim21
őstag
A baj az, hogy HOX után megnyomkodtam a One-t, igaz csak egy napot volt nálam, de nem jött be. Miért csak 2 gomb van az előlapon? Miért 4MP a kamera??? Magukkal a készülékekkel is baj van és a csomaggal is. a blinkfeed egy fos lett, és csomó felesleges szoftver van előtelepítve, amiket nem tudok leszedni...csalódás a One, pedig ez a zászlóshajó.
-
fugu
tag
Samsung Galaxy S sorozatának növekvő népszerűsége, mely formaterv és felszereltség terén is könnyedén felveszi a versenyt a vállalat legerősebb ajánlataival is
Höhöhöhö
Jó vicc. Vakok és gyengénlátók körében, akik kesztyűben fogdossák a telefont biztos... -
daniel909
addikt
+1 hahahha mennyire találó.
nem is lenne baj ezzel de annyira átlagos egy samsung kütyü, hogy semmi nincs benne. nincs karaktere, átlag. semleges.
egy One viszont gyönyörű, és a hírek szerint tovább csiszoljá ezt a kinézetet a köv csúcsmodellhez. várós.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
BenHans
addikt
(#összes hsz.) mukibuci: +1
(#19) Crafter32: +1
Végre egy jó hír a HTC háza tájáról, a kis növekedés is növekedés.
Azt az ominózus mondatot meg sürgősen javítani kéne, mert ha nekem Samsung-Galaxy-formaterv szavakra a címszavas kereső ezt dobja ki, hát én kínomban fogok röhögni, vagy ha ez a cél akkor bele kell venni az anyaghasználat-minőség kifejezéseket és akkor tényleg nem marad el a kívánt hatás, sírva fogok röhögni.Ja és csak dolgozzanak a kamerán, vagy csak duplázzák meg a pixelek számát és már meg is van az új telefonom jövő évben.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Ne veszekedjetek már.
Én örülök hogy javítottak.
Persze ideje volt és ugye beszivárogtak a szolgáltatók kínálatába az új modellek pl a Desire 500.
Megjegyzem sokan lehúzták szvsz nem borzasztó.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
törölt tag
válasz Integrale #21 üzenetére
"kik szerint tejfolos dobozbol minosegi telefont lehet gyartani."
Nem tejfölös doboz, s rengeteg szempontból minőségibb mint más anyagok. Csak divat gondolkodás nélkül fikázni az anyaghasználatot.
B- az anyaghasználat hol kérdés a design terén? A forma attól függ, hogy fémből, polikarbonátból, avagy papírból készítem?
-
-
Integrale
veterán
Mindig van egy-ket samsung fanatikus (hoppa, pont ketten vagytok a topikban ) akik szerint tejfolos dobozbol minosegi telefont lehet gyartani. Hat nem!
Fele ennyi eladott Samsung sem lenne, ha nem az folyna a csapbol es a penzelt viszonteladok szajabol.kivancsi vagyok, hogy a fem S5 megjelenesevel ez hogyan valtozik...
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
O N E
tag
Remélem, hogy minél előbb észbe kapnak, és nagyot gurítanak jövőre
-
=Mentor=
őstag
Friss hír, hogy a Nokia pert nyert a HTC ellen, HTC One mini kitltva az Egyesült Királyságból:
-
Maxentius
addikt
Növekedés? Majd ha "marketing marketing marketing marketing" lesz, akkor nőni fog.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
vicze
félisten
Legenyhébb formában is, más véleményen vagyok.
A Q4 pozitív lesz, ezt már a korábbi jelentés előtt megírtam, mivel a Beats eladása miatt az egyik negyedévet megdobja, és nem a Q3 lett, hanem a Q4.
Hogy most ez az eredmény mennyiben tudható be annak passz.Amúgy a One épp UK bann előtt áll, a Nokia mikrofon miatt, a Mini importját már betiltották.
-
SkiDev
őstag
+1 Azt hittem csak én vettem elsőre észre. Kicsit poénosabb lett volna, ha az is oda van írva, hogy anyaghasználat terén is
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
MODERÁTOR
A tajvani cég helyzetét tovább rontja a Samsung Galaxy S sorozatának növekvő népszerűsége, mely formaterv és felszereltség terén is könnyedén felveszi a versenyt a vállalat legerősebb ajánlataival is. - szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel nem ért egyet
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Shatter98
tag
Nem rossz, legalább egy kis növekedés van, de sajnos ez így nem lesz elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest